Samenvatting 2023 van Seizoenen Blog

Samenvatting 2023 van Seizoenen Blog

Samenvatting 2023 van Seizoenen blog: ja, ja, het is al zover. 2023 is bijna voorbij. Het is de tijd om terug te blikken op Seizoenen Blog. Ik persoonlijk, vind het superleuk om dit te schrijven omdat ik dan pas zie wat er allemaal is bereikt in een jaar. Een blog kost veel tijd om bij te houden. Maar met veel liefde en plezier komt alles vanzelf!

Samenvatting 2023 van Seizoenen Blog


Om te beginnen, ben ik altijd nieuwsgierig welke post heeft de meeste bezoekers heeft gekregen. Ik heb een top 5 gemaakt en het is heel verassend dat de meeste bekeken, toch recepten i.p.v. Diy’s of lifestyle artikelen zijn. 

Top 5

Nr. 1 is een recept uit de klassieke Portugese keuken. Bacalhau à Brás een makkelijk recept met een verrassende smaak. Een aanrader!

Op nr. 2 staat een overheerlijk dessert met Ferrero Rocher. Die moet je echt proberen. Overheerlijk en makkelijk dessert om te maken.

Groenteschotel uit de oven met pangasiusfilet staat op nr. 3. Superleuk omdat Camiel dit jaar begonnen is met recepten te maken, ook op YouTube. En nu al een recept op derde plaats is echt heel leuk. Een beloning voor Camiel.

Nu ga we naar nr. 4 en dat is een hergebruik Diy. Foto’s op standaard met oude kerstkaarten. Een superleuk Diy dat niks kost.

Monte Gordo, meer dan alleen een strandvakantie staat op nr. 5. Een artikel met heel veel liefde geschreven omdat Monte Gordo echt een aanrader is.

Youtube

5 maanden geleden heeft Camiel zijn eerste filmpje op YouTube gepubliceerd, Gegrilde kippendijen met diverse groenten. Het begin was gemaakt. Wij zijn begonnen via de telefoon, filmpjes op te nemen, maar wij zagen al heel snel dat het geen goede optie was. Zo hebben we een nieuwe camera gekocht (Sony ZV-10) en dat was echt een goeie keuze. Als je de filmpjes in het begin vergelijkt met nu, is dat een wereld van verschil. Het populairste recept op YouTube is de Ovenschotel met witlof, aardappelpuree, ham en kaas. Ik snap wel waarom, omdat het overheerlijk is! Echt waar! Kijk hier onder.

PS: het eerste filmpje is met telefoon genomen en de tweede filmpje met de nieuwe camera. Beoordeel zelf het verschil.

In December heb ik mijn eerste recept gedeeld van de Foodblogswap. De Foodblogswap is een interactieve manier dat bloggers elkaars recept gaan koken. Heel leuk! Ik hoop dat er heel veel meer komen. Dit jaar ben ik op vakantie in Italië geweest en een lang weekend in Parijs. Die ervaringen heb ik met je gedeeld met foto’s erbij. Sanne heeft mooi artikel geschreven over Miami en haar eerste boek is te bestellen. Een heel bijzonder jaar voor Sanne omdat ze nu officieel in Curaçao woont en haar eerste boek te koop is.

Boek Tip

Toen je bij ons wegging: is een boek van Sanne van den Boomen. Sanne schrijft vanuit haar eigen ervaring en neemt je mee in een gebeurtenis die helaas veel mensen hebben meegemaakt. Het verlies van iemand waar je zoveel van houdt maar dat je moet leren accepteren dat die persoon niet meer wil leven.

Seizoenen Blog is best gegroeid in een jaar tijd. De bezoekers en trouwe lezers worden er steeds meer en dat geeft heel veel energie om door te gaan. Ik wil de trouwe lezers zoals Heidi van kolibriheidi en Aritha van momentsfrozentime heel erg bedanken. Echt hele lieve reacties ♥. Ik wens iedereen een gezond 2024 en naar een betere wereld. Namens mij en Camiel op naar een knallend 2024! Dankjewel allemaal!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie