Ola, heb je een vraag over een artikel, recept of een knutselproject. Vraag gerust. Via deze email seizoenenblog@outlook.com kun je mij bereiken. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Heb je een vraag over samenwerken of link ruilen? Dat is ook mogelijk. Houdt er rekening mee dat Seizoenen blog een vrij nieuwe blog is (18-09-2022). Ik hoop op een fijne samenwerking.

Elsa 

Schrijf me in

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen
Of neem direct contact met ons op via seizoenenblog@outlook.com

*

Inspiratie op Seizoenen Blog zoals:

*Dagschotels van Camiel, mijn motto is: Als ik dit gerecht kan bereiden, kan jij het ook. Echt waar! Ook door vrienden gezegd, als jij het kan, kan ik het ook. Dus waar wacht jij op om mijn lekkere recepten te proberen. De Dagschotels van Camiel zijn makkelijke en superlekkere recepten die ik elke dag maak. Het zijn gerechten (voor alle seizoenen) die meestal in 30 minuten klaar zijn. Ik zal zeggen aan tafel!

*Feestdagen zijn hele bijzondere dagen. Op deze dag gebeurt er altijd iets speciaals. In Nederland hebben we: Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerstmis als officiële feestdagen. Tegenwoordig vieren nog meer andere bijzondere dagen zoals: Halloween, Valentijnsdag enz.

*Reizen is een categorie op seizoenen Blog met alle verzamelingen van reizen in buitenland en Nederland. Laat je inspireren door onze tips en ervaring.

*Het favoriete seizoen van: Ola allemaal, wat leuk dat jij dit leest omdat ik een oproep doe aan iedereen die van seizoenen houdt om mee te doen met mijn rubriek “Het favoriete seizoen van … “. In deze rubriek kun je alles vertellen over je favoriete seizoen of seizoenen. Seizoenen is een inspirerend onderwerp dat iedereen aanspreekt. Het is heel makkelijk om mee te doen. Ik heb een vragenlijst gemaakt die je makkelijk kunt kopiëren en beantwoorden en via email seizoenenblog@outlook.com naar mij sturen.