Het favoriete seizoen van Esmee

|
Het favoriete seizoen van Esmee

Het favoriete seizoen van Esmee is de Zomer, en dat begrijp ik heel goed. Dat is ook mijn favoriete seizoen. Esmee heeft een lifestyle blog omdat ze het heel leuk vindt om over alles te schrijven en dat gevoel heb ik ook. Een van mijn dromen is een keer naar Vietnam gaan en nu lees ik dat Esmee er is geweest. Zoals je ziet, hebben we veel overeenkomsten haha…

Het favoriete seizoen van Esmee

printable

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Hi! Mijn naam is Esmee, 23 jaar en kom uit Waspik. Ja, het is een dorpje waar letterlijk niets te beleven is. Zodra ik op mezelf ga wonen, ga ik ook zeker weg hier! Het ligt erg in de buurt van de Efteling, dat zul je vast wel kennen 😉

Esmee: Samen met mijn vriend zijn we een tijdje geleden een blog gestart
Esmee: Samen met mijn vriend zijn we een tijdje geleden een blog gestart

Samen met mijn vriend zijn we een tijdje geleden een blog gestart. Lifestylekey heet het. Zoals de naam al zegt, vind ik het leuk om over van alles te bloggen. Een niche kiezen is niets voor mij, ik wil vrijheid hebben. Daarom kun je op mijn blog terecht voor diverse onderwerpen. Naast dat ik schrijven heel leuk vind, geniet ik ook erg van wandelingen met mijn hondje Mila, shoppen, lekker uiteten en een festivalletje meepakken.

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Ik vind het heel lastig, omdat ik bij bijna ieder seizoen wel voor- en nadelen kan opnoemen. Als ik moet kiezen is de zomer mijn favoriet. De zomer betekent voor mij namelijk lekker cocktails drinken, zwemmen met vriendinnen, op vakantie gaan, barbecueën en vooral tot laat in de avond buiten zitten. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn.

Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?
Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Daarin tegen is het in de zomer wel vaak te warm om grote rondes te lopen met Mila. Daarom vind ik de herfst ook wel echt genieten. Samen naar het bos, rennen door de bladeren!

3-Het lekkerste winter recept is?

Funfact; ik ben een hele moeilijke eter. Stamppotten of ovenschotels, ik moet er niets van hebben. Daarom heb ik eigenlijk ook geen lekker winter recept, oeps. Ik vind het tijdens de koude dagen vooral lekker om op de bank te zitten met een warme soepkom, telt dat ook?

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Ik heb heel veel leuke zomerfoto’s dus is lastig kiezen. Heerlijk met Mila naar de duinen en pootje baden. Echt zwemmen vind ze niet zo leuk maar door het water rennen wel.

Heerlijk met Mila naar de duinen en pootje baden
Heerlijk met Mila naar de duinen en pootje baden

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Daar hoef ik niet over te twijfelen, WATERMELOEN! Dat kan ik echt dag en nacht eten in de zomer. Handig om mee te nemen naar het zwembad, geschikt als dessert na een barbecue óf als tussendoortje op je werk. Ik ben er dol op.

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Zoals gezegd is mijn favoriete seizoen de zomer. In de zomer is het langer licht en vaak lekker weer. Dit betekent lekker veel buiten zijn. Ik krijg hier een enorm blij gevoel van en het maakt me vrolijk.

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

Een weekend weg kan het hele jaar door, maar op vakantie doe ik echt in de zomer. Heerlijk het warme weer opzoeken, mooie stranden en lekker eten. Daar leef ik dan ook echt het hele jaar naar toe. Ik heb verschillende bestemmingen gezien zoals Spanje, Griekenland, Turkije en Vietnam. Dit jaar gaan we naar Noord-Macedonië. Totaal iets anders dan we gewend zijn, maar wel een mooi vooruitzicht. Persoonlijk zijn wij altijd fan van vakanties met mooie gebouwen en een fijne natuur. Hier een blik op wat voorgaande vakanties:

Vakantie foto

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Oeh dat is lastig! Ik heb twee favorieten; Salade en BBQ. Vaak heb ik in de zomer niet zo heel veel honger, en kan ik echt genieten van een simpele salade. In mijn salade zit dan; pasta pennen, ijsbergsla, komkommer, tomaat, ei en kip. Dit afgemaakt met een heerlijke yoghurt dressing.

Daarentegen houd ik echt van de zomer omdat we dan heel vaak de BBQ aansteken. Ondanks dat ik geen mega vleesliefhebber ben, vind ik het gewoon heel gezellig. Lang aan tafel zitten en lekker kletsen. Blijer kun je me niet krijgen!

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Ondanks dat de zomer mijn favoriete seizoen is, houd ik meer van winter kleding. Daar voel ik me op een of andere manier comfortabeler in. Hoodies of coltruien zijn echt mijn favoriet.

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

Ik vind het heel lastig om echt een seizoen te kiezen. Ieder seizoen heeft wat leuks, ook qua foto’s maken. Maar dan kies ik denk ik voor de lente. Heerlijk een zonnetje, maar niet té warm. Zelf is deze foto met Mila mijn favoriet.

Zelf is deze foto met Mila mijn favoriet.
Zelf is deze foto met Mila mijn favoriet.

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

In de winter krijg ik echt een cosy gevoel. Ik geniet ervan om op de bank te liggen met een fleecedeken, filmpje kijken en de kaarsjes aan. Ik houd absoluut niet van kou, maar wel van sfeer. En op een of andere manier is de winter voor mij echt sfeervol in huis.

De zomer geeft mij een blij gevoel. Dit omdat ik weet dat zomer in combinatie staat met zomervakantie! Avondjes met je vrienden buiten zitten, spelletjes doen en een lekker borrelplankje op tafel. Heerlijk.

De herfst geeft mij echt het gevoel van boswandelingen. Het liefst ga ik ieder weekend met mijn hondje naar de bossen om door de bladeren te rennen. Echter staat de herfst ook in teken van regen, en daar heb ik echt een grote hekel aan.

printable

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties