Diy Zomerdecoratie met schelpjes

Diy Zomerdecoratie met schelpjes

Diy Zomerdecoratie met schelpjes is een makkelijk knutselproject voor de Zomer. Ik hou van schelpjes. Met schelpjes kun je eindeloos dingen doen. Je kunt ze gebruiken als kaarsenhouder, je kunt ze gebruiken om vormen te maken zoals mijn vorige Diy met Pompeblêdden, het symbool van Friesland. Je kunt er tekst op schrijven zoals op het vader Diy artikel, Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau, maar je kunt net als mijn Diy van vandaag, decoreren met servetten. En dat doe je door een hele bekende techniek te gebruiken, decoupage.

Deze techniek is heel makkelijk om te gebruiken en toepasbaar voor iedereen. Het enigste wat jij moet hebben is papieren servetten met een mooi patroon en Mod Podje. Deze doorzichtige lijm (Mod Podje) is geweldig voor heel veel Doe You Zelf projecten.

Tips

Kies een design op het servet dat past bij jouw decoratie thuis. En niet vergeten de nagellak rond het schelpje moet passen bij kleur dat jij gebruik hebt. Dat is het beste voor het mooiste resultaat.

Diy Zomerdecoratie met schelpjes
Diy Zomerdecoratie met schelpjes

Ontdek hoe je zelf prachtige Zomerdecoraties kunt maken met schelpjes. Laat je creativiteit de vrije loop en haal de zomer in huis met Diy Zomerdecoratie met schelpjes. Enjoy!

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: Diy Zomerdecoratie met schelpjes

Benodigdheden Diy Zomerdecoratie met schelpjes
  • Mod podge
  • Nagellak
  • Schelpjes
  • Pincet
  • Schaar
  • Kwast
  • Papieren servet met patroon
  • Nagelvijl (optioneel)

Instructies: Diy Zomerdecoratie

Begin met de schelpjes goed schoon te maken van stof enz.

Daarna ga je de laagjes van het servet los van elkaar halen. Meestal zijn er 2 laagjes met wit papier. Het witte papier kun je weggooien. Je gaat alleen het eerste laagje met patroon gebruiken.

Nu breng je met een kwast Mod Podge aan, op de binnenkant van het schelpje.

Knip een groot stuk met design dat je wil gebruiken uit het servet. Dit stukje leg je op de binnenkant van het schelpje waar jij Mod podge heb je gesmeerd. Laat goed drogen.

Nu knip je met een schaar het restant van het servet weg dat over het schelpje heen steekt. Breng nu nog extra Mod Podje aan, op het servet. Niet te veel. Laat drogen.

Als het schelpje goed droog is, kun je het restant van het papieren servet, dat om de schelp heen zit, eraf halen met een nagelvijl.

Als finale touch kun je met nagellak de rand van het schelpje lakken, voor een extra accent. Heel mooi!

Diy Zomerdecoratie met schelpjes

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties