Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau

Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau is een supersnel en makkelijk diy voor papa. Vaderdag is en blijft een leuke en creatieve dag vooral voor de kinderen. Op de school heeft de juffrouw of meester altijd van die leuke ideeën om aan de slag te gaan. Vandaag heb een lekker knutselwerk voor de kinderen of volwassen. Houdt jouw vader van bier, cola of sap? Dan is dit makkelijk Vaderdag knutsel cadeau ideaal om te maken.

Ik heb het vandaag met flessen bier gemaakt maar andere flessen kan ook zoals je leest. Wat je nog meer nodig hebt, zijn schelpjes. Ik weet uit ervaring dat alle kinderen het leuk vinden om schelpjes te rapen als ze op het strand zijn. Dus meestal heeft iedereen schelpjes thuis. Heb je ze niet, dan kun je ze altijd kopen bij Action of een andere winkel.

Tips

Heb je geen schelpjes, dan kun je schattige steentjes gebruiken in plaats van schelpjes.

Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau
Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau

Meer ideeën met schelpjes:

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: Vaderdag knutsel cadeau

  • Flessen (van frisdrank, bier of wijn)
  • Papieren labels
  • Touw
  • Schelpjes of steentjes
  • Lijmpistool
  • Stift
Benodigdheden: 

Instructies: Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau

Begin met de schelpjes goed schoon te maken van stof.

Met een goede stift ga je de tekst schrijven op de schelpjes. De tekst moet kort en duidelijk zijn. Schrijf van tevoren op een blaadje om fouten met spelling te voorkomen. Ik heb: I love Papa, I  Papa of Papa i  you.

Met een lijmpistool (of andere sterke lijm), plak je een schelpje op een label.

Als het goed droog is, maak je het touw vast aan de label en vervolgens maak je de label vast aan de fles met een strikje.

En klaar is dit Vaderdag knutsel cadeau. En vind je het mooi? Ik zal zeggen aan de slag voor de liefste papa van de wereld.

Eenvoudig Vaderdag knutsel cadeau

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

22 reacties

  1. Wat een leuk zelfgemaakt Vaderdagkado, je hebt vast al voorpret bij het uitzoeken van het schelpje.

  2. Wat een leuk idee, zeg. Ik vind dingen voor papa dag altijd lastiger dan voor Moederdag. Nu heb ik zelf helaas geen vader meer, maar die had dit echt leuk gevonden.