Diy Kerstboom van een wc rol

|
Diy Kerstboom van een wc-rol

Diy Kerstboom van een wc rol is een ontzettend leuk knutselproject, zowel voor kinderen als volwassenen. Simpel en goedkoop een echt recycle Diy. Het is onvoorstelbaar wat je kunt met een simpele wc rol. Op internet zie ik steeds meer ideeën, waarvan ik denk hoe is dat mogelijk, en stuk voor stuk zijn ze allemaal leuk en vooral veel schattig! Ik heb gezien dat er verschillende dieren gemaakt worden van een wc rol, servetringen, huisjes en nog heel veel meer projecten. Vandaag heb ik kerstboom van een wc-rol gemaakt. Het is bijna Kerst en wat is nu leuker als iets voor deze feestdag te knutselen. Deze Diy is in een handomdraai gemaakt. 

Tips

Ik heb kraaltjes gebruikt om deze Diy kerstboom van een wc-rol te versieren maar je kunt andere materialen gebruiken zoals: glitters, kleine stickers of pailletten.

Een aanrader voor deze Kerst om met kinderen deze schattige kerstboom te maken. Vervolgens op tafel tijdens het kerstdiner met led theelichtjes erin, als servetring of gewoon als decoratie. Enjoy!

Diy Kerstboom van een wc-rol
Diy Kerstboom van een wc-rol

DIY kerstboom knutselen:

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: Diy Kerstboom van een wc rol

Een lege wc rol

Kraaltjes (ik heb rode en groene gebruikt)

Metallic spuitlak (goud of zilver)

Schaar

Potlood

Pincet

Secondelijm

Gum (optioneel)

Instructies: Diy Kerstboom van een wc rol

Pak een lege wc-rol en druk die met je hand een beetje plat zodat het makkelijk wordt om op te tekenen.

Met een potlood teken je een kerstboompje zoals op de foto’s. Om de kerstboom te maken, teken je eerst een horizontale lijn. De hoogte is ongeveer 2 cm. Vanaf die lijn, teken je in het midden de boomstam van het kerstboompje. En vervolgens de rest van de kerstboom zoals je op de foto’s kunt zien.

Nu knip je met een schaar het kerstboompje uit de lege wc rol.

Nu met metallic spray, spuit je het hele kerstboompje. Als een keer niet genoeg is moet je het laten drogen en opnieuw spuiten met goud of zilver verf.

Als de verf goed gedroogd is, kun je beginnen met het kerstboompje te versieren. Ik heb een paar druppels secondelijm op de kerstboom gedaan en daar heb ik met een pincet de kraaltjes opgeplakt. Laat goed drogen en je kerstboom van een wc-rol is helemaal klaar! Heel veel plezier met maken.

Diy Kerstboom van een wc rol

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties