Diy kerstboom op canvas

| |
Diy kerstboom

Diy kerstboom op canvas is de snelste manier om een decoratieve kerstboom zelf te maken. Deze Diy is heel simpel. Je tekent een kerstboom op canvas en met een lijmpistool plak je er verschillende kerstballen op.

Op internet kun je veel inspiratie vinden om kerstbomen te maken. Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe decoraties voor kerst te proberen. In dit artikel heb ik een leuke zelfgemaakte kerstboom decoratie voor deze kerst gemaakt.

Deze diy kerstboom op canvas kun je in verschillende kleuren maken. Je kunt de kleuren bepalen van de kerstballen en welke kleur het best past bij jouw interieur. Ook verschillende afmetingen canvas bij elkaar ophangen, dan krijg je een supermooi effect op een muur in de woonkamer, in de hal of op kantoor.

kerstboom op canvas

Tip 1: ik heb eerder een kerstboom gemaakt voor deze kerst en die is ook heel tof. Een recycling kerstboom gemaakt van tijdschrift strookjes.

Tip 2: Een ideaal diy budget kerstdecoratie voor een restaurant of lunchroom.

Tip 3: Een MDF kerstboom is ook een alternatieve kleine kerstboom om zelf te maken.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden:

Verschillende afmetingen en kleuren kerstballen

1 houten ster (of kunststof)

Een houten stokje uit het bos (16 cm)

Lijmpistool

Potlood en een gum

1 canvas (40×50 cm)

Instructies : 

Om te beginnen plak je het stokje uit het bos met een lijmpistool. Dit stokje moet de stam van de kerstboom voorstellen.

Teken nu met een potlood de buitenste lijn van de kerstboom.


Boven op de punten van de getekende kerstboom, plak je een ster. Ik heb een houten ster gebruikt, maar je kunt ook een ster van ander materiaal plakken.

Dit stokje moet de stam van de kerstboom voorstellen.

Nu begin je van onder naar boven van de kerstboom de kerstballen te plakken

Nu begin je van onder naar boven van de kerstboom de kerstballen te plakken. Die plak je 1 per 1 met een lijmpistool tot de kerstboom helemaal vol is.


Voorzichtig verwijder je de zichtbare potloodlijn met een gum.

En klaar, deze mooie kerstboom op canvas.

 kerstboom op canvas

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

6 reacties