Is het al bijna kerst – Tag

| |
Is het al bijna kerst -Tag

Is het al bijna kerst: Het is het al bijna kerst is mijn tag voor vandaag. Ik ben dol op Kerst en alles er omheen. Wanneer ik deze tag las bij Kolibrie, dacht meteen, die moet ik echt maken. Dus ben ik meteen aan de slag gegaan. Vind je het ook leuk om deze tag over te nemen? Geen probleem! Ik zal het leuk vinden als je mijn blog noemt maar als je dat niet wil, is ook prima. Laat me wel weten, dan kan ik het met veel plezier lezen! Enjoy!

Heb je deze Tags al gelezen?


Hoelang nog tot het kerst is?

Vanaf vandaag is het bijna 10 dagen voor kerst.

Op een schaal van 1tm/10, hoe erg kijk je uit naar kerst?

Oh dat krijgt een dikke 9. Echt helemaal leuk!

Wanneer zet jij de kerstboom op?

Ik zet mijn kerstboom vanaf 1 december. December is voor mij echt de maand van Kerst.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Mijn ideale kerstboom is groot en vol met lichtjes. Ik heb nog geen grote kerstboom maar die wil ik volgend jaar kopen. Natuurlijk niet te groot omdat die anders niet in het huis past haha…. Maar als ik een groot huis had zou ik een mooie grote boom kopen.

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje is zonder twijfel van Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You. Als ik dat hoor word ik vrolijk.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?

Kerst is familie en voor elkaar zijn. Elkaar helpen met veel liefde en respect. Het gedrag van tegenwoordig met zinloos geweld en respectloos naar elkaar, kan echt niet met Kerst. Kerst is allesbehalve dat.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meeste uit?

Ik heb geen favoriet gerecht voor het kerstdiner, maar ik hou wel van lang aan tafel met een compleet menu. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Vooral de toetjes vind ik superleuk om te maken zoals dit Makkelijk chique dessert met Ferrero Rocher. Heerlijk!!

Wat voor outfit draag jij altijd met kerst?

Dit jaar wil ik een grijze lange rok aan doen met stoere laarzen en een mooie zwart blouse. Ik ben benieuwd!

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Geen idee. Ik hoop nog heel gezond ☻

Tot slot: Wat geeft jou nou ECHT het kerstgevoel? Heb je een traditie?

Voor mij het ECHTE kerstgevoel is de Kerstavond met kinderen en tegenwoordig met kleinkind, lekker eten en veel cadeaus open maken. Dat is de ultieme Kerstavond. Wij hebben de traditie om met Kerstavond samen lekker te eten en vervolgens cadeaus open maken die we voor elkaar hebben gekocht. Zo leuk om te kijken wat iedereen voor elkaar heeft gekocht. Zijn we uren mee bezig. Blijft een superleuk verrassing.

Is het al bijna kerst Tag

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties