25 levensvragen tag van Elsa

25 levensvragen tag van Elsa

25 levensvragen tag is mijn persoonlijk artikel van deze maand. Elke maand heb ik een update van mijn blog achter de schermen maar vandaag heb ik het op een andere manier gedaan.

Door de 25 levensvragen tag kun je mij beter leren kennen. En ik vind het heel leuk om te vertellen. Deze tag Kwam ik tegen op internet, op de site van Ilona. Ik vond het een hele leuk tag en dat heb ik ook gezegd en gelukkig mocht ik deze tag overnemen.

25 levensvragen tag is mijn persoonlijk artikel van deze maand. Door mijn antwoorden op de vragen kun je mij beter leren kennen.

Mijn home screen heeft een foto van mij samen met mijn dochter.

Ik bestel meestal een Chardonnay of een Prosecco, liefst met hapjes of nootjes erbij.

Pfff… lastig, ik denk, komt goed zijn de woorden die ik vaak gebruik. Dat zegt mijn lieve schoonvader altijd… haha…

Moeilijke vraag omdat ik van films houd. Maar ik denk de Bohemian Rhapsody, Planet of the Apes en Avatar zijn wel heel speciaal.

Dat is voetbal, Vandaag inside, Boer zoekt vrouw en heel Holland bakt. Geweldig! Daar kan ik van genieten ☻

25 levensvragen tag
25 levensvragen tag vraag nr. 2

Dat is Maria Joana, de nieuwe single van Mariza.

Dat was van mijn beste vriendin Inge. Om te vragen hoe was met haar vader gegaan was op de verjaardag van haar kleindochter.

Dat zal ik echt niet weten. Volgens mij was dat van Alice provider. Pfff… dat is lang geleden.

Dat mensen niet eerlijk zijn. Geen respect meer voor elkaar. Dat vind ik heel erg!

Als klein meisje ben ik in een fontein in Lissabon gevallen. Iedereen lachte mij uit. Zelfs mijn ouders. En uiteraard ik had niet naar mijn ouders geluisterd en door eigen schuld ben ik daar gevallen. Vreselijk was dat. En ik moest helemaal nat naar huis lopen. Je ziet het voor je! Nu kan ik er om lachen maar was echt niet leuk!

Nuno Ribeiro, Calema, Mariza – Maria Joana : vraag nr. 6
Inge vraag nr. 7
Inge vraag nr. 7

De kerstavond is mijn favoriete dag van het jaar. Ik vind het altijd heel gezellig met z’n allen, lekker eten en veel cadeaus uitpakken. Heerlijk!

Haha… die is makkelijk! Deze 😘

Allebei, maar als echt moet kiezen zeg ik hond.

Amsterdam om ik nooit naar Utrecht ben geweest 😅

Koffie is echt een van mijn favoriete drank. Heerlijk!

Elsa van Seizoenenblog
Elsa vraag nr. 11
Diesel mijn hond
Diesel vraag nr. 13

Ik vind film leuker omdat je meteen een begin en einde hebt. Dat vind ik heerlijk! Een serie is leuk maar ga je met veel spanning wachten op de volgende aflevering en dat vind ik vervelend.

Amerika is echt een van de landen waar ik ooit naar toe wil.

Vis heeft echt mijn voorkeur! Heerlijk verse sardientjes of zalm op de BBQ of bakken. Daar kun je mij voor wakker maken.

Mijn voorkeur gaat voor drank met mate natuurlijk. Van een glas wijn bij het eten kan ik genieten. Drugs heb ik niks mee. In mijn jeugd heb ik veel slimme jongens en meisjes gezien die zich lieten gaan door de drugs. Heel treurig!

Backstreet Boys zonder na te denken. Die waren echt top!

25 levensvragen tag vraag nr. 18
25 levensvragen tag vraag nr. 18

Ernie vond ik de leukste 😃

Geen idee, nooit gezien.

Sesamstraat was echt heel leuk en educatief. Ik heb er als klein meisje met veel plezier naar gekeken.

Ik ben positief ingesteld, soms niet echt handig!

Dat vrienden en familie heel belangrijk zijn. Ook gezondheid is het belangrijkste wat er is. Als ik zie hoe de jeugd tegenwoordig met harddrugs en alle rommel omgaat, dat komt gezondheid op latere leeftijd niet ten goede.

Zooo… dat waren de vragen met mijn antwoorden. Ik hoop dat jij het leuk vond om deze #TAG te lezen. Wil je deze TAG overnemen? Dat mag, gewoon op je blog invullen. Ik dacht mss mijn collega bloggers Aritha en Heidi 😉

* De eerste foto is gemaakt door Eva van tekstenvaneef.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties