De Herfst tag

|
De Herfst tag

De Herfst tag, is een leuke tag om in te vullen. Deze tag heb ik gelezen bij Heidi van de blog kolibriheidi en ik dacht meteen, daar ga ik ook aan meedoen. Ik ben dol op tags. Ik had al eerder de 25 levensvragen tag ingevuld en dat was ook heel leuk om te doen. Heb je dat gelezen?

De Herfst tag

Wat vind je van de herfst?

Herfst vindt ik heel mooi door zijn natuurlijke kleuren. In de Herfst zien we de bomen en de bladeren veranderen van kleur en vervolgens gaan de bladeren langzaam vallen. De temperatuur is nog aangenaam en ons immuunsysteem is voorbereid voor de winter.

 herfst

Daarnaast vind ik de Herfst heel fotogeniek. Er is geen ander seizoen dat ik zo mooi vind om foto’s te maken van de natuur als in de Herfst.

Vier jij Halloween?

Nu vier ik geen Halloween, maar toen de kinderen nog klein waren, vond ik het heel leuk om de Halloween tocht te lopen. Tegenwoordig doe ik alleen een beetje decoratie in en om het huis. Zoals bij de voordeur!

Wat is je favoriete drinken in de herfst?

Ik heb geen favoriete drank in de Herfst! Maar een Iriskoffie vind ik altijd lekker in een regenachtig dag.

Appeltaart of muffins?

Hmmm… lastig. Toch muffins. Dat vind ik zo lekker, vooral als ze net gebakken zijn. Heerlijk!

Vier jij Sint Maarten?

Nee, dat niet. Daar heb ik niet veel van mee gekregen.

Wat zijn je favoriete herfst schoenen?

Wat zijn je favoriete herfst schoenen?

Mijn enkel laarzen van suède, zijn mijn favoriete herfst schoenen.

Wat doe je het liefste in de herfst?

Ik denk koken samen met mijn man. Ik vind het heerlijk om met zo’n grijze dag in de keuken te staan. Tegenwoordig delen we veel recepten op YouTube en dat is heel leuk om in de Herfst te doen.

De Herfst tag

Wat is jouw beauty Must-have voor de herfst?

Mijn nagels. Vind het altijd leuk om een beetje herfst kleuren te gebruiken.

Wat is je favoriete geur in de herfst?

Mijn favoriete geur in de herfst heb ik niet ☻

Welk kledingstuk past voor jou het beste bij de herfst?

Mijn zwarte sjaal is mijn beste kledingstuk voor de Herfst, omdat het soms te warm is om een dikke jas te gebruiken en net te koud om alleen een trui te dragen.

Wat vind jij van de herfst?

De Herfst tag

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

5 reacties