Het favoriete seizoen van Elsa

|
Het favoriete seizoen van Elsa

Het favoriete seizoen van Elsa: Vandaag begin ik met mijn nieuwe rubriek “Het favoriete seizoen van …”. Ik heb ontzettend veel zin om dit te doen. Ik ben de eerste, maar ik hoop dat er veel gastbloggers meedoen. Altijd leuk om de mening en de voorkeuren van anderen te lezen. Wil je meedoen?  Lees de uitleg hier. Het is heel makkelijk en leuk. Vervolgens stuur je een email naar seizoenenblog@outlook.com. Ik ben benieuwd!! Maar nu mijn antwoorden op de vragenlijst. Enjoy!!!

Het favoriete seizoen van Elsa

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Deze vraag is makkelijk omdat ik de beheerder van Seizoenen blog ben. Om mij beter te leren kennen, kun je lezen bij “over ons”.

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Ik heb een favoriet seizoen en dat is de Zomer. In de Zomer voel me echt in mijn element. De lange dagen en de lekkere temperaturen zijn geweldig. Dan krijg ik automatisch goede zin.

Het favoriete seizoen van Elsa
Het favoriete seizoen van Elsa

3-Het lekkerste winter recept is?

Mijn favoriete winter recept is voor mij draadjesvlees. Dat vind ik zo lekker en zo toepasselijk voor de winterdagen. Heerlijk vlees met heerlijke jus. Ik zal mijn recept met je nog delen. Afgesproken!

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Mijn favoriete seizoen foto is gemaakt in de Zomer in Dishoek Zeeland. De mooie zee en de houten palen die de zee in gaan, maakt deze foto zo special.

Zomer in Dishoek Zeeland
Zomer in Dishoek Zeeland

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Oh dit is een lastige vraag omdat ik veel seizoen producten echt lekker vind. Ik ben dol op mosselen en die kun je eten in de Zomer, Herfst en Winter (vanaf Juli tot eind Maart). Asperges vind ik ook heel lekker. Vooral de groene. Heerlijk!! Aardbeien vind ik ook heel lekker. Pff…te veel om op te noemen.

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

In de zomer word ik vrolijk door het lekkere weer. Met mooi weer kunnen we lekker buiten zitten en daar kan ik tot rust komen. Ik voel me ontspannen en tegelijk geeft het me energie om iets leuks te doen.

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

Ik ga altijd een paar dagen op vakantie in het voorjaar en in de zomer gaan we altijd naar een warm land zoals Portugal of Griekenland.

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Mijn favoriete zomergerecht is BBQ. Vooral gegrilde kippenpoten of sardientjes (sardinhas assadas) zijn mijn ultieme gerechten. Er loopt al water in mijn mond als ik eraan denk.

BBQ
BBQ
kippenpoten
Kippenpoten
Sardinhas assadas
Sardinhas assadas

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Een sjaal is mijn favoriete kleding stuk omdat ik het altijd koud heb in de Winter of Herfst. Een sjaal beschermt je tegen koud en ze zijn ook nog eens mooi.

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

De zomer foto in Belém Portugal is een van de mooiste foto’s die ik gemaakt heb. Op deze foto zijn de kleuren en de Torre de Belém echt mooi.

De zomer foto in Belém Portugal
De zomer foto in Belém Portugal

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

De 4 seizoenen zijn heel speciaal voor mij. Elk seizoen heeft zijn charmes. Ik ben blij dat wij hier in Nederland de 4 seizoenen echt beleven. In de Winter is het koud met lange donkere dagen. In de Lente beginnen de bloemetjes en plantjes uit de grond te schieten. In de Zomer hebben we meestal mooi weer om lekker van de zon te genieten. En in de Herfst zie je de natuur veranderen naar mooie donkerbruine, gele en donkerrode kleuren. De bladeren vallen van de boom en de omgeving krijgt meteen andere sfeer. Ik geniet van elk seizoen. In de Winter vind ik het leuk om buiten lichtjes te zien tijdens Kerst, en steek ik thuis vaak kaarsen aan, voor de sfeer. In de Lente heb ik veel zin om het huis op te vrolijken met bloemetjes.

Zomer is helemaal mijn ding. Lekker buiten zitten, terrasje pakken met vrienden of familie. Lekker op vakantie of een weekend weg. In de Herfst kan ik lekker knutselen met natuur materiaal en dat vind ik helemaal geweldig, zoals mijn decoratie met herfstbladeren. Ik hoop dat ik je een beetje geïnspireerd heb om van de 4 seizoenen te genieten!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties