Het favoriete seizoen van … uitleg

| |
Het favoriete seizoen van

Ola allemaal, wat leuk dat jij dit leest omdat ik een oproep doe aan iedereen die van seizoenen houdt om mee te doen met mijn rubriek “Het favoriete seizoen van … “. In deze rubriek kun je alles vertellen over je favoriete seizoen of seizoenen. Seizoenen is een inspirerend onderwerp dat iedereen aanspreekt. Het is heel makkelijk om mee te doen. Ik heb in dit artikel een vragenlijst gemaakt die je makkelijk kunt kopiëren en beantwoorden en via email naar mij sturen.

Het idee achter deze rubriek is om de 4 seizoenen aandacht te geven. Onze natuur te bewonderen en alles wat erbij hoort. Ieder persoon is uniek en de elk persoon beleeft het weer anders. De ene houdt van wintersport en de ander gaat de zon op zoeken. De een heeft liever stamppot en de ander zit liever buiten aan de BBQ. Vertel wat je leuk vindt en wat jouw favoriete seizoen is en waarom. Ik kan niet wachten om je antwoorden te lezen. Alvast bedankt!

Wie kan meedoen?

Iedereen kan meedoen. Heb je een blog, site of ander kanaal, dan krijg je 2 do-follow links terug. Ook word je blog/site vermeld op mijn Social media.

Wat moet je doen?

Beantwoord de vragenlijst hieronder met minimaal 2 foto’s. Alles naar mij opsturen via email of We Transfer. Als je de foto’s opstuurt geef je mij toestemming om je foto’s te gebruiken op mijn Seizoenen blog en Social media.

 4 seizoenen

Het favoriete seizoen van … Vragenlijst:

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog? (Bv: wie ben je en waar woon je enz.). Een foto van je zelf als je wil.

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten? (Foto erbij als jij hebt)

3-Het lekkerste winter recept is? Vertel waarom. (Foto erbij als jij hebt)

4- Laat je favoriete seizoen foto zien. (Beschrijf de foto zoals: waar is die genomen en wanneer. Bv: een vakantiefoto op het strand of een landschapsfoto in de herfst of zomer).

5-Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou? (Denk aan seizoen producten zoals asperges, kersen enz.)

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen (bv: jij houdt van zomer om de zon en lekker weer maak je vrolijk)

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg. Leg uit waarom en waar je naar toe gaat (een foto als je toevallig hebt)

8- Jouw favoriete zomergerecht is? (Dat kan zijn een salade, BBQ, dessert enz.) (foto erbij als jij hebt)

9- Wat is je favoriete seizoen kleding? Vertel waarom

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken? En waarom. (Laat een foto zien als je dat hebt)

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen? (Bv: leg uit welk gevoel je krijgt met Winter, Zomer, Lente en Herfst. Wat vind je leuk of helemaal niet leuk aan de 4 seizoenen).

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie