Geweldig idee met herfstbladeren

Geweldige idee met herfstbladeren

Geweldige idee met herfstbladeren: Dit geweldige idee met herfstbladeren is heel simpel en makkelijk om te maken. Je kunt het zelf maken als je mooie herfstbladeren hebt en een lamineerapparaat. Knutselen met herfstbladeren is en blijft heel leuk. De natuur geeft ons zo veel mogelijkheden om iets leuks te maken. 

Geweldige idee met herfstbladeren
Geweldige idee met herfstbladeren

Herfstbladeren vallen weer en is nu de tijd om deze leuke diy te kunnen maken. Ik vind persoonlijk de kleuren van de herfstbladeren (geel, oranje, bruin, rood) heel mooi. Ik heb bladeren gebruikt die ik al een tijd tussen een boek had bewaard. Daarom zijn mijn bladeren heel donker van kleur. Voor deze decoratie voor de herfst zijn gedroogde bladeren het beste om een mooi resultaat te krijgen.

Tip: leuk project om met kinderen te maken, zowel op school als thuis.

herfstbladeren diy
herfstbladeren diy

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden:

Lamineerapparaat

Lamineertassen

Kaarthouder

Herfstbladeren

Schaar

Deegroller (optioneel)

Instructies : 

Om te beginnen ga je herfstbladeren uitzoeken. Vervolgens maak je de herfstbladeren droog en schoon met een doek als ze vies en nat zijn. Je kunt de bladeren ook een week tussen de bladen van een boek leggen.

Het lamineerapparaat aanzetten.

Nu een of meerderen herfstbladeren in de A4 lamineertassen doen. Als de herfstbladeren ertussen liggen, kun je er met een deegroller overheen gaan zodat de bladeren platter liggen.

Als het lamineerapparaat warm is, kun je de lamineertassen met herfstbladeren door het lamineerapparaat doen.

Let op: Voorzichtig komt het doorzichtige vel met herfstbladeren uit het lamineerapparaat. Laten afkoelen.

Met een schaar, knip je de ruimte uit die geen herfstbladeren heeft. Dan moet je kijken wat het mooiste is. Het belangrijkste is dat het gedeelte dat op de kaarthouder stevig moet zijn.

Het herfst gelamineerde vel kun je in de kaarthouder steken. Zie foto’s. Heel veel plezier met het maken van deze diy.

Geweldig idee met herfstbladeren

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie