Schelpendecoratie maken voor in de keuken

Schelpendecoratie maken voor in de keuken

Schelpendecoratie maken voor in de keuken: In de zomer gaan we meestal naar het strand. Op het strand vind je alle soorten schelpen, grote schelpjes, kleine schelpjes, ronde en platte schelpjes, bruine en zwarte schelpjes, enz. enz… Met schelpen kun je mooie decoraties maken. Vandaag heb een hele simpele en super goedkope Diy met schelpjes die als decoratie, in de keuken kunt zetten. Dus…een budget Diy kun je dit ook noemen.

Schelpendecoratie maken voor in de keuken
Schelpendecoratie maken voor in de keuken

Deze schelpendecoratie voor in de keuken is heel snel te maken. Het is een “grote” schelp, gelijmd aan een houten lepel. Vervolgens vul je de opening van de schelp met gedroogde bloemen en groene takjes. Gedroogde bloemetjes zijn mijn favorieten in combinatie met curly-mos. Je kunt er heel veel mee doen. Je kunt alleen mos gebruiken of net als ik, beiden. Twee of drie schelpendecoraties langs elkaar, staat ook heel leuk! Als ik mijn hond ga uitlaten zie ik af en toe leuke takjes om te gebruiken. De natuur blijft ons verrassen, elke keer op nieuw.

Schelpendecoratie

Tip: Een schelpendecoratie is ook heel leuk om zelf te maken en als cadeau weggeven. Mama’s, oma’s en juffen zal echt heel mooi vinden om een zomer cadeautje te krijgen. Heb je al dat ingedacht?

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: voor 1 Schelpendecoratie

1 middenmaat schelp

1 houten lepel

Gedroogde bloemen

Groene takjes (optioneel)

Curly-mos

Lijmpistool + lijm


Instructies : voor een schelpendecoratie maken voor in de keuken

Om te beginnen kies een schelp en kijk welke precies past bij een houten lepel.

Nu met het lijmpistool, plak je de schelp met de opening naar boven, op de houten lepel.

Vervolgens ga je de schelp vol maken met gedroogde bloemetjes en groene takjes. Lijm alle decoraties met het lijmpistool.

Laat even drogen, en klaar!

Ik heb mijn schelpdecoratie in mijn keukenkast. Staat perfect!

Schelpendecoratie maken voor in de keuken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie