2 maanden met Seizoenen blog

2 maanden met Seizoenen blog

YES!!! Ik ben al 2 maanden bezig met Seizoenen blog en het gaat steeds beter. Afgelopen maand heb ik veel gedaan voor mij gevoel. Natuurlijk is het moeilijk om een nieuwe blog bij te houden maar tot nu toe vind ik het meevallen.


Mijn eerste site is gemaakt

Ja, ja zoals ik heb verteld in de vorige persoonlijk blog, was bezig om een site in elkaar te knutselen voor mijn lieve schoonzus en voor een vriendin. Met die van mijn schoonzus ben ik nog bezig maar die van Marjo en Bert is helemaal klaar. Ik ben zo trots op het resultaat en dat mag gezien worden. Marjo wilde al heel lang een eigen website. Zij is helemaal weg van Australian Sheperds. Op haar site walkingwithfire.nl deelt Marjo haar liefde voor dit geweldige ras.

walkingwithfire.nl
walkingwithfire.nl

Mastodon.social

Ik heb mij aangemeld bij Mastodon. Na alle gedoe over Twitter heb via Aukje gelezen over deze alternatieve Social media. Ik vind het wel makkelijk om mee te werken, alleen niet alles werkt zoals het moet. Voor mijn gevoel is het een beetje traag, maar ja. Ik ga het even tijdje proberen. En heb jij er ook al van gehoord of je aangemeld bij Mastodon?


Mooie Herfst kaart

Mooie Herfst kaart

Ik heb een supermooie handgemaakte kaart met Herfstkleuren gekregen. Deze mooi kaart heeft Aritha gemaakt en ik was de geluksvogel, die de kaart mocht ontvangen. Heel erg bedankt voor de geweldige kaart. Ik vond het echt superlief. Deze kaart krijgt een speciale plek bij mijn verzameling.


Gevriesdroogde DroogFruit

Hou je van gedroogd fruit? Het merk DroogFruit heeft zo’n lekker gevriesdroogd fruit van 100% puur natuur.  Lekker door de yoghurt, in dessert, cakes, taarten of als traktatie, zoals dit nagerecht met bananen.


Bananen nagerecht
Bananen nagerecht

Mijn eerste recepten verzameling op Seizoenen blog

Verzameling van recepten en Diy’s vind ik altijd heel leuk om te delen. Deze keer ging het om Pompoenen recepten. Deze verzameling is gemaakt met hulp van lieve bloggers collega’s. Daar ben ik heel dankbaar voor. Het ene recept is nog lekkerder als het andere.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties

  1. Wat lief dat je een foto van mijn kaart deelt en een linkje. Dank je wel. Ik denk dat je je blogstem gevonden hebt. Deze blog is zo mooi.