Pompoenen recepten voor de herfst

Pompoenen recepten

Pompoenen recepten, ja lekker pompoenen recepten om de herfst door te brengen. De herfst is een mooi seizoen, het is net niet echt koud en ook niet echt warm. Ik hou van deze tijd.

Voor een verzameling van de lekkerste recepten met pompoen heb ik de hulp gevraagd van mijn collega foodbloggers om de recepten van hun met je te delen. Ik heb alle recepten in 3 categorieën (hoofdgerechten, voorgerechten en zoete recepten) verdeeld zodat je een makkelijk overzicht hebt.

Pompoenen recepten

Hoofdgerechten
1- Kerrie van zalm garnalen en pompoen
1- Kerrie van zalm garnalen en pompoen
 Pompoengnocchi met paddenstoelen
2- Pompoengnocchi met paddenstoelen
Zuurkool stamppot met pompoen
3- Zuurkool stamppot met pompoen
herfstsalade met pompoen
4- Herfstsalade met pompoen

Kerrie van zalm garnalen en pompoen: 1

LizRibbens heeft deze lekker recept van kerrie, zalm, garnalen en pompoen op haar blog “k van koken“. Een inspirerende blog met heel veel Portugese recepten. Dit recept is niet uit de Portugese traditionele keuken, maar daarom niet minder lekker.

Pompoengnocchi met paddenstoelen: 2

Dit Italiaanse recept is heel lekker volgens Anne-Marie van “my happy kitchen“. Ik kan niet wachten tot ik het ga proberen.

Zuurkool stamppot met pompoen: 3

Ik ben dol op zuurkool en dit recept heeft alle ingrediënten die ik superlekker vind!  Pien heeft dit recept op haar foodblog “piens keuken” en ik wilde meteen dit recept met je delen

Herfstsalade met pompoen: 4

Een lauwwarme herfstsalade is altijd lekker in dit seizoen. Herfst is nog leuker als je lekkere herfst recepten aan tafel gaat serveren. Deze herfstsalade met pompoen en couscous is daar een mooi voorbeeld ervan. Dankjewel Esther van “koken met familie” voor het recept. Ziet er overheerlijk uit!

Zoete recepten 
Pompoen ontbijtbars met havermout
1- Pompoen ontbijtbars met havermout
Pompoen brownies
2- Pompoen brownies
Pompoen blondies
3- Pompoen blondies
Pompoen bananenbrood met chocolade
4- Pompoen bananenbrood met chocolade

Pompoen ontbijtbars met havermout: 1

Perfect ontbijt recept voor de winter en herfstdagen. Een goed begin van de dag, vind je niet? Sandra heeft het recept voor je op haar foodblog “culi-sandra“. Deze foodblog is vol met heerlijke recepten.

Pompoen brownies: 2

Wie vindt brownies niet lekker? Ik denk dat de meeste mensen het toch heel lekker vinden. Nicole heeft dit lekkere herfst recept gemaakt en gedeeld op haar blog van moederschap en lifestyle “meisje-eigenwijsje“. Een aanrader om eens rond te kijken.

Pompoen blondies: 3

Deze pompoen blondies kunnen niet ontbreken in deze lijst van pompoen recepten voor de Herfst. Hilde “slowfoody” kan heel lekker koken. Verse ingrediënten gebruiken in haar recepten, is de belangrijkste manier om lekkere recepten te kunnen maken.

Pompoen bananenbrood met chocolade: 4

Lijk me heel lekker deze bananenbrood met chocolade. Ik ga zeker maken. Dit recept is van Anja van “tips voor jou“. Een lifestyle magazine met veel tips voor jou.

Vegetarisch en Voorgerechten 
Overheerlijke pompoensoep
1- Overheerlijke pompoensoep
Filodeegtaartjes met pompoen en rode biet
2- Filodeegtaartjes met pompoen en rode biet
Pasteitjes met pompoen kip en feta
3- Pasteitjes met pompoen kip en feta
Pompoen hummus
4- Pompoen hummus
5- Puntpaprika pompoensoep
5- Puntpaprika pompoensoep

Overheerlijke pompoensoep: 1

 Linda heeft een makkelijk en overheerlijke pompoensoep gemaakt. Het recept staat op haar lifestyle blog “linda schrijft“. Een heerlijke soep als voorgerecht. Ideaal voor dit seizoen “Herfst”. Vind je niet?

Filodeegtaartjes met pompoen en rode biet: 2

Dit recept is zowel lekker als voorgerecht of als borrelhapje. Dit vegetarisch gerecht, ziet er prachtig uit. Het is een recept van Anna en het recept vind je op “aan tafel bij anna“. Dankjewel Anna voor het delen ☻

Pasteitjes met pompoen kip en feta: 3

Alles wat bladerdeeg heeft vind ik zo lekker. Als voorgerecht zijn deze pasteitjes een aanrader. Ook als borrelhapje vind ik ze waanzinnig lekker! Het is een recept van Martine en het recept vind je op “duizenden 1 dag“. Dankjewel voor het delen ☻

Pompoen hummus: 4

Pompoen hummus is een herfstdip met een zoete smaak. Gezonde dip voor gezonde hapjes of om wraps te besmeren. Wil je weten hoe je dat kan maken? Het recept vind je op “koken met familie“. Enjoy!

Puntpaprika pompoensoep: 5

Het is een pompoensoep met veel smaak. Deze heerlijke pompoensoep is van Elisabeth van de blog “elisabeths magazine“. Smakelijk eten!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie