Wat zijn leuke traktaties?

Wat zijn leuke traktaties

Wat zijn leuke traktaties? Dat vind je hier in dit artikel omdat deze traktaties heel leuk zijn en ook heel makkelijk om te maken. Elke traktatie heeft een link naar het artikel en daar vind je de uitgebreide uitleg.

Op mijn Pinterest bord van traktaties, heb ik nog veel meer om je te inspireren om een supertoffe traktatie te maken.

Wat zijn leuke traktaties?

Feest bloemen traktatie basisschool

feest bloemen traktatie basisschool
Bloemen traktatie

Deze bloemen traktatie is zo schattig en ook heel mooi. Cheryl heeft een hele mooie blog “pscheryl” en deze traktatie voor de basisschool is daar een voorbeeld van. Met Oreo koekjes en bloemen snoepjes is het echt een lekkere traktatie geworden.

Bananen traktatie

Bananen nagerecht of traktatie
Bananen nagerecht of traktatie

Traktatie met bananen is superlekker ook als nagerecht of dessert. De kinderen zullen smullen als je er nog een bol vanille of chocolade ijs bij doet. Ook heel grappig met suiker oogjes vind je niet? Die traktatie kun je ook serveren met Halloween.

Budget eenhoorn traktatie

Unicorn traktatie spekjes
Unicorn traktatie spekjes

Een budget traktatie is altijd handig in deze tijd, waar alles duur is. Eenhoorns zijn heel populair bij de meisjes en deze zijn echt heel leuk. Bij de blog van Marjo “Mar-joya” vind je de hele uitleg hoe je ze zelf kunt maken. Succes!

Nutella koekjes met Smarties

Hmmm lekker! Zelf vind ik deze Nutella koekjes met Smarties heel erg lekker. Cynthia van de blog “cynspirerend” heeft het recept voor je. Ik denk dat de kinderen gaan smullen.

Wat zijn leuke traktaties

Diy donut traktatie een mannetje of toch Angry-Birds

Donuts Angry-Birds
Donuts Angry-Birds

Ik ben dol op donuts! De dochter van Fleur van de blog “Mamas liefste” wilde een donuts traktatie voor op school. Na even zoeken op Pinterest heeft Fleur deze toffe traktatie gevonden. Ik vind deze donuts Angry-Birds echt heel schattig en tegelijk ook heel grappig.

Marshmallow varkentje

Marshmallow varkentje
Marshmallow varkentje

Bij “Rugzak vol verhalen” heeft Xenia deze marshmallow varkentjes gedeeld. Deze traktatie was voor Mayson die op de peuterspeelzaal zijn verjaardag mocht vieren. Het was een succes natuurlijk. Zo’n leuke en lekkere traktatie wil toch iedereen!?

Wat zijn leuke traktaties

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties