Pompoen decoratie zelf maken voor de herfst

goedkope Diy voor dit herfstseizoen

Pompoen decoratie zelf maken. Deze pompoen decoratie heb ik vorig jaar zelfgemaakt en dat was thuis een succes in mijn herfstdecor. Iedereen vond het een hele leuke decoratie, dus ik heb besloten om het dit jaar opnieuw te maken en met jullie te delen hoe ik het gemaakt heb. 

Pompoen decoratie zelf maken
Pompoen decoratie zelf maken voor de herfst

Een hele makkelijke en goedkope Diy voor dit herfstseizoen. Pompoen decoratie is de meeste gewilde decoratie voor in de Herfst. Als je verschillende maten pompoenen op een dienblad op tafel zet, is dat heel mooi. Met deze decoratie kun je alle kanten op. Pompoenen met touw en pompoen zonder, de mix is heel mooi. Een grote pompoen op de kast met deze touw schijfjes als decoratie geeft een supertoffe herfstdecoratie.

goedkope Diy voor dit herfstseizoen

Als je het mooi vindt, kun je gekleurd touw gebruiken of de pompoenen van tevoren schilderen, bijvoorbeeld met witte verf en vervolgens de schijfjes touw er aanplakken. Dat is alweer net iets anders maar ook heel erg mooi.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: voor 1 diy pompoen

1 pompoen

1 lijmpistool + lijm

Dik touw

Schaar

Instructies : voor 1 diy pompoen

Pompoen decoratie diy

Begin met de pompoen goed schoon te maken van stof en vet.


Nu ga je de touwnetjes plat op rollen, zoals je ziet op de foto. Let op: de dikte van het touw is afhankelijk van de grootte van je pompoen. Dat moet een beetje in verhouding zijn. Dus heel dik touw is niet mooi op een kleine pompoen.

Als je de gewenste platte touw rolletjes (een touw schijfje) hebt. Knip je het touw met een schaar.

Nu breng je lijm op een kant van het touw schijfje, om deze vast te lijmen.

Diy Pompoen decoratie 

Pompoen decoratie 

Vervolgens breng je lijm op de pompoen, op de plaats waar je het schijfje wil plakken en plak meteen het touw schijfje op de pompoen. Herhaal deze handeling tot je het aantal gewenste touw schijfjes hebt geplakt op de pompoen.


Optioneel: Als je het mooi vindt, ga je de steel van de pompoen omwikkelen met touw. Lijm het uiteinde van het touw als laatste, zodat het niet los kan gaan.

Pompoen decoratie zelf maken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

6 reacties