Knutsel voor de herfst, makkelijke en goedkope

Knutsel voor de herfst

Knutselen voor de herfst, makkelijk en goedkoop: knutselen in de Herfst is zo leuk. In deze tijd dat de dagen steeds korter en donkerder worden, is het vooral leuk om te gaan knutselen. De natuur nodigt uit om superleuk dingen te doen. De knutsel voor de Herfst die ik heb gemaakt is heel makkelijk om te maken en low budget. Het zijn afdrukken van herfstblaadjes met contouren van gedroogde kikkererwtjes en gedroogde linzen. Je kunt het bijna kunst noemen. Heel leuk om te knutselen met peuters en jongere of oudere volwassen natuurlijk. 

Knutsel voor de herfst
Knutsel voor de herfst

Met deze knutsel voor de herfst kun je, je fantasie echt gebruiken. Je moet het zien als een decoratie voor op de muur. Ook als herfstdecoratie voor de basisschool is deze diy heel leuk om te gebruiken. Voor een kinderfeestje in de herfstdecoratie enz. Je kunt ook andere gedroogde groenten gebruiken, zoals: maïs en bonen.

Knutsel voor de herfst. Deze diy is makkelijk om te maken en ook goedkoop. Het is een herfstafdruk, versierd met gedroogde groenten.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Tip 1: knutsel voor de herfst vanaf groep 3

Tip 2: knutsel voor de herfst op canvas


Benodigdheden: 

Herfstblaadje

Fotolijm of andere lijm

Keukenrol

Kwast

Verf

1 A4 karton

Geroosterde kikkererwten

Geroosterde groene linzen

Instructies : 

Begin met een herfstblaadje uit te zoeken.

Begin met een herfstblaadje uit te zoeken. Maak het blad droog met hulp van een of 2 vellen keukenpapier.

Leg het herfstblad op een vel keukenpapier.


Met een kwast ga je de verf op de achterkant van het herfstblad aanbrengen.

Nu druk je het herfstblad met de verf kant op het A4 karton of stijf papier. En vervolgens voorzichtig het herfstblad verwijderen. Laat je afdruk opdrogen.

Met een kwast ga je de verf op de achterkant van het herfstblad aanbrengen

Met lijm plak je elk kikkererwtje op de buiten lijn van het afdrukblad

Met lijm plak je elk kikkererwtje op de buiten lijn van het afdrukblad. Ik heb de voet van het blad met linzen beplakt. Je kunt plakken hoeveel je maar wil. Is een kwestie wat je mooi vindt.

Heel veel plezier met het maken.


Knutsel voor de herfst

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

8 reacties