Diy: hond portret voor de herfst

Diy: hond portret voor de herfst

Een hond portret voor de herfst om zelf te maken, is heel makkelijk en leuk om te doen. In dit artikel laat ik je zien hoe de foto van mijn hond Diesel een herfst decoratie kunt maken. Herfst is zoals je weet een inspirerend seizoen en dit hond portret is een groot voorbeeld ervan.

Diy: hond portret voor de herfst is de Diy voor de Herfst van 2022. Een budget Diy dat heel makkelijk is om te maken.

Diy: hond portret voor de herfst is gemaakt met herfstblaadjes die ik achter in mijn tuin heb gevonden. Ik adviseer om de blaadjes even een week minimaal tussen een boek te leggen om ze plat te krijgen. Ik heb in deze Diy mij hond gebruikt als model, maar je kunt natuurlijk, andere dieren gebruiken.

Diy: hond portret voor de herfst
Diy: hond portret voor de herfst

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.


Benodigdheden: voor 1 diy portret

Een portretfoto van je hond

Seconde lijm

1 lijst (A4 formaat)

Gedroogde blaadjes of herfstblaadjes

Instructies : voor 1 diy portret

Begin met een foto uitzoeken waar je hond goed op staat. Of je kunt een nieuwe foto maken.

Vervolgens de foto printen op stijf papier.

Knip het hoofd van je hond uit het A4. Je kunt ook kiezen om de hele foto gebruiken. Ik vind persoonlijk alleen het hoofd mooier.


Nu ga je de gedroogde of verse blaadjes plakken rond de nek van de hond. Het beste is hele blaadjes lijmen met seconde lijm. Vooral als het verse blaadjes zijn. Die gaan oprollen als ze droog zijn. Voor het beste resultaat voor deze Diy, kun je het beste gedroogde herfstblaadjes gebruiken.

Als alle herfstblaadjes geplakt zijn, ga je het hoofd ook plakken. Die moet je beetje boven de blaadjes plakken, zoals je ziet op de foto’s.


Inlijsten en is helemaal klaar om als herfstdecoratie 2022 te gebruiken.

Deze Diy is zo gemaakt.


hond portret voor de herfst

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties