Het favoriete seizoen van Patricia

|
Het favoriete seizoen van Patricia

Het favoriete seizoen van Patricia is de Lente. Ik snap wel waarom en jij? Wil je meer weten over Patricia en haar blog Patricia Heres dan moet je vooral haar antwoorden lezen op de vragen hieronder. Ik persoonlijk, vond het superleuk om te lezen. Ik wil Patricia heel erg bedanken om mee te doen aan deze rubriek. Echt top!

Het favoriete seizoen van Patricia

printable

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Ik ben Patricia Heres, geboren in 1983 in Assen. Inmiddels woon ik daar al ruim 20 jaar niet meer, maar ik mis de stad toch wel hoor. Nu woon ik in Landgraaf waar ik tot 2021 getrouwd was met een vrouw. Helaas ben ik nu gescheiden en heb ik een co-ouderschap voor mijn zoon van inmiddels 9 jaar. Ik werk als kassamedewerkster bij een supermarkt en daarna ben ik op 1 april 2023 gestart met mijn eigen onderneming als schrijfster, waar ook mijn blog dus onder valt.

Patricia Heres
Patricia Heres
Blog patriciaheres

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

De lente is mijn favoriete seizoen. Omdat de temperaturen dan nog niet te hoog zijn en de natuur weer tot leven komt. De lente is voor mij symbool voor een nieuwe start, nieuw leven.

3-Het lekkerste winter recept is?

Bruine bonensoep! Bij ons in de familie is het traditie om dit sowieso op nieuwjaarsdag te eten. Dat maken we dan al op oudjaarsdag, dan staat er de hele dag een pan op met bruine bonen, karbonade, ui, rijst en verse worst. Dat staat dan de hele dag zachtjes te koken en doordat het dan nog een nacht staat is het de dag daarna het lekkerst.

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Deze foto heb ik afgelopen week genomen tijdens een fietstocht naar de Teverenerheide vlak bij mij over de grens in Duitsland. Ik ga graag naar dit heidegebied toe voor de rust die het uitstraalt.

Favoriete seizoen foto
Favoriete seizoen foto

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Ik houd vooral heel erg veel van aardbeien. Met een beetje suiker eroverheen en dan op een beschuit ofzo. Heerlijk! Vooral wanneer ze gewoon van het land komen en niet uit de kassen. Dat vind ik ze net wat smakelijker. Uit de kassen vind ik ze altijd wat wateriger.

Printable copo

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Door het ontluiken van het nieuwe leven krijg ik zin om weer opnieuw te beginnen. Ik begin me in de lente altijd net wat energieker te voelen en heb meer zin om naar buiten te gaan. Lekker wandelen of fietsen in de natuur en dan vooral op de dagen met mooi weer. Ik kan dan ook heel erg genieten van de vogeltjes die je overal om je heen hoort.

De lente is mijn favoriete seizoen.
De lente is mijn favoriete seizoen.

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

In de zomer ga ik altijd op vakantie naar de camping. En dan kijk ik het liefst laat op de avond als ik een rondje ga wandelen naar de dieren die zich dan wat laten zien zoals konijntjes op het gras of eekhoorntjes die dan van boom naar boom proberen te springen.

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Ik kan heel erg genieten van een lekkere BBQ met vrienden. Zelf heb ik geen tuin, dus een BBQ bij mij thuis zit er niet in. Thuis maak ik graag een macaroni salade op warme dagen.

Het favoriete seizoen van Patricia
Het favoriete seizoen van Patricia

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Ik loop eigenlijk altijd in een lange zwarte broek en een t-shirt. Gewoon lekkere loszittende kleding. Of ik heb een mouwloos topje aan. Maar ik verbrand heel snel, dus ik moet altijd een beetje uitkijken met wat ik draag.

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

De herfst vind ik het mooiste seizoen om foto’s te maken omdat de natuur dan zo mooi kleurt. Ook dan is de heide een heel mooi gebied om te wandelen. Zeker wanneer de heide in bloei staat en de paddenstoelen uit de grond komen schieten.

De herfst vind ik het mooiste seizoen om foto’s te maken
De herfst vind ik het mooiste seizoen om foto’s te maken
paddenstoelen
Paddenstoelen

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

De lente vind ik mooi, daar krijg ik energie van omdat alles dan opnieuw begint. Dat gevoel heb ik ook een beetje bij de herfst omdat de natuur dan wel verandert, maar toch mooi en bijzonder blijft. De zomer vind ik meestal gewoon te warm tegenwoordig en ik kan heel slecht tegen warmte. Dus dan doe ik het liefst helemaal niets. En de winter? Tja, ik heb een bloedhekel aan sneeuw en gladheid, dus daar word ik niet heel erg vrolijk van.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties