Engeltje maken van een eierdoos

| |
Engeltje maken van een eierdoos

Engeltje maken van een eierdoos is echt heel schattig en supermakkelijk. Hou je van knutselen, dan moet je dit project kunnen maken. Zoals de meeste weten, hou ik van recycling-hergebruiken enz. Natuurlijke materialen hebben mijn voorkeur als ik iets ga maken. Vandaag heb ik een Diy dat een mix is van alles wat ik leuk vind. Eierdoos als recycling, kerstballetjes als hergebruik en gedroogde blaadjes van onze moeder natuur. De rest is fantasie en veel plezier om dit voor elkaar te knutselen. Hieronder heb ik de hele uitleg hoe ik het gedaan heb. Enjoy!

Tips

Je kunt het kerstballetje vervangen door een houten balletje. Ook heel erg leuk!

Deze superlieve engeltjes zijn heel mooi als decoratie op je tafel tijdens Kerst of gewoon als decoratie op de kast of een plankje.

Diy: Engeltje
Engeltje maken van een eierdoos
Engeltje maken van een eierdoos

Eierdoos knutselen:

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: Engeltje maken van een eierdoos

Benodigdheden: Engeltje maken van een eierdoos

Instructies: Engeltje maken van een eierdoos

Om te beginnen, knip je een toeter van de eierdoos af, zoals op de foto staat.

Nu knip je de steel af van een Herfstblaadje. Met een kwast breng je de Mod Podge aan op het gedroogde blaadje. Een kant is voldoende. Laat goed drogen.

Knip een stukje karton uit de eierdoos en vouw op. Zoals je ziet op de foto. Die ga je lijmen met een lijmpistool op de achterkant van de body van het engeltje. Zie foto’s.

Als dat klaar is, ga je met een kwast Mode Podge aanbrengen op de plaats waar je de stukjes gouden folie wil plakken. Vervolgens met een pincet plak je de stukjes gouden folie op de lijm. Daarna schilder je met een kwast de hele body voorzichtig in met Mod Podje. Laat alles goed drogen.

Pak de kerstballetjes en lijm op de smalle opening van de toeter. Dat moet het gezicht zijn. Met een stift, teken je ogen en mond.

Als het Herfstblaadje gedroogd is, knip je het middelste stukje van het blaadje, zoals op de foto’s.

Breng met een lijmpistool, lijm aan op het stukje karton dat geplakt is op de achterkant van de body. Plak meteen het gedroogde blad. Die moeten de vleugels voorstellen. Als het droog is, is je schattige engeltje helemaal klaar!!

Engeltje maken van een eierdoos

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

8 reacties