Diy bloemetjes maken uit een eierdoos

Diy bloementjes maken uit een eierdoos

Diy bloemetjes maken uit een eierdoos: Vandaag heb ik een lekker knutselproject voor je. Makkelijk, goedkoop en toch heel mooi. Bloemetjes maken uit een eierdoos is een diy dat ik al een tijdje wilde doen. Ik hou van hergebruiken en deze bloemetjes zijn een goed voorbeeld, dat knutselen met oude materiaal, heel leuk kan zijn. Met de Lente in zicht zijn deze bloemetjes een leuk idee om op tafel te zetten. Als zelfgemaakte bloemetjes is deze diy ideaal om voor Moederdag te geven.

Diy bloemetjes maken uit een eierdoos is een creatief idee voor iedereen die van knutselen houdt. Een hergebruik diy met een geweldig resultaat.

Diy bloemetjes maken uit een eierdoos
Diy bloemetjes maken uit een eierdoos

Tip: leuk knutselproject om met kinderen of kleinkinderen te maken. Ideaal voor de kinderdag verblijven.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden:

Kartonnen eierendoos

Satéstokjes

Verf (verschillende kleuren)

Kwasten

Schaar

Watten

Plakband of alleslijm (optioneel)

Instructies: 

Begin met een stukjes watten op te rollen op het scherpe uiteinde van het satéstokje. Het moet een soort groot wattenstaafje worden. Je kunt ook lange wattenstaafjes kopen. Je kunt ook een beetje lijm gebruiken als je ziet dat het niet blijft zitten.

Gebruik gele verf om de wattenstaafrolletjes te beschilderen en laat vervolgens drogen. Dit moet de knop van de bloemetjes zijn.

Nu ga je de bloemetjes, met een schaar, uit de eierendoos knippen, zoals je op de foto’s ziet. Vervolgens knip je 4 bloemetjes bladeren zoals op de foto.

Verf de bloemen met de kleuren dat jij graag wilt. Laat goed drogen.

Nu steek je het satéstokje met het gele wattenstaafje door het midden (binnenkant) van het bloemetje. Gebruik een beetje lijm als je ziet dat het gele wattenstaafje niet op zijn plaats vast blijft.

En klaar! Je kunt bloemetjes maken zoveel als je wilt. Ik zal zeggen met de kinderen aan de slag dit weekend.

Diy bloemetjes maken uit een eierdoos

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties