DIY theelicht decoratie voor Halloween

|
DIY theelicht decoratie voor Halloween

DIY theelicht decoratie voor Halloween is een supermakkelijk project. Een zelfgemaakte budget decoratie voor dit spannende en beetje griezelig feest. Halloween is tegenwoordig niet meer weg te denken van onze feestdagen. Gezellig met kinderen decoraties maken is echt leuk zoals voor op school of thuis. Een leuke manier om mee te doen met Halloween, is om leuke en spannende decoraties te maken bij het raam, deuren en natuurlijk ook binnen.

DIY theelicht decoratie voor Halloween
DIY theelicht decoratie voor Halloween

Deze Diy theelicht decoratie voor Halloween is niet alleen een beetje griezelig maar ook schattig en sfeervol. Hier onder leg ik uit wat je nodig hebt om deze Diy te kunnen maken. Heb je al iets gemaakt voor Halloween? Ik ben benieuwd! Ik heb vorig jaar een leuk oud schilderij omgetoverd tot een Halloween decor. Is ook heel gaaf om te doen.

decoratie voor Halloween

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: DIY theelicht decoratie Halloween

Benodigdheden

Lege glazen potjes (recycling door onder andere groenten potjes te gebruiken)

Spinnenwebben watten Halloween of watten

Plastic kleine spinnen

Mod Podge

Kwast

Theelichtjes (kan ook op batterij)

Instructies: 

Begin met de glazen potjes goed schoon te maken. De maten van de glazen potjes kunnen variëren. Dat maakt niet zoveel uit. Kijk rond wat je in het huis hebt, zal ik zeggen.

Vervolgens ga je met een kwast de Mod Podge aanbrengen op de buitenkant van het glazen potje.

Pak een stukje spinnenwebben watten en trek het een beetje los. Voor het mooi effect is dat stukjes dikker zijn als andere. Zo krijg je verschillend licht door het potje heen.

Voorzichtig plak je de spinnenwebben watten op het potje met Mod Podge. Druk met de handen tot je voelt dat alles is geplakt. Het glazen potje moet bijna helemaal bedekt zijn. Let op: tot1 cm van de opening. Zo loop je geen risico met theelichtjes. Je kunt ook kiezen voor theelichtjes op batterij dat is ook goed. Ik heb de normale theelichtjes gebruikt.

Nu ga je de theelicht decoratie voor Halloween versieren met de schattige spinnen. Je kun ze plakken of vastzetten op de watten. Dat is aan jou. Allebei is goed mogelijk. En nu zal ik zeggen. Aan de slag! Succes!

DIY theelicht

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

5 reacties