Diy Halloween decor met schilderij

|
Diy Halloween decor

Diy Halloween decor met schilderij: Deze Diy is heel leuk om te doen en goedkoop. Het is een hergebruik Diy. Het idee is om een oud schilderij een Halloween uitstraling te geven. Door een paar spookjes te schilderen op het schilderij, ziet het oude schilderij er meteen anders uit. Een oud schilderij heeft bijna iedereen bij de oude rommel of bij opa en oma. Of je kunt bij de kringloopwinkel gaan kijken. Op vlooienmarkten zijn ze meestal ook te vinden.

Diy Halloween
Diy Halloween

Als je een paar van die schilderijen op de muur hangt met meer Halloween versiering, heb je meteen een griezelige sfeer in je huis. Dit Halloween decor is heel leuk voor op de basisschool, thuis, restaurants enz. Ik vind deze Diy echt heel geinig. Halloween decor is echt een trend geworden. Op internet en Pinterest is veel inspiratie te vinden. Ik heb een bord op Pinterest met veel inspiratie voor Halloween.

Tip voor Halloween: Ik woon in Eindhoven, en in Tongelre is elk jaar een superleuke Halloweentocht in de wijk bij de Lidl. De kinderen mogen aanbellen bij het huis dat versierd is. De kinderen trekken een griezelig pak aan voor deze spannende avond. Heel leuk om mee te maken. Wil je meer weten? Zie informatie bij “oude raadhuis Eindhoven”.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.


Benodigdheden:  een Halloween decor

1 oud schildrij

2 kwastten

Aquarellen verf (wit en rood)

Aquarellen verf zwart (optioneel)

Potlood

Instructies : 

spookjes tekene

Met een potlood ga je de spookjes tekenen op het oude schilderij.

Vervolgens met een kwast schilder je de spookjes met witte verf.


Laat even drogen en vervolgens teken je de ogen op de spookjes met rode verf.

Wil je het nog spannender maken dan kun je er nog vleermuizen  bij tekenen.

schilder je de spookjes met witte verf

Alles goed laten drogen.

En je Diy Halloween decor is klaar om op te hangen. Ga je deze Halloween ook vieren?


Diy Halloween decor met schilderij

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties