Diy Tafel dekken voor de Lente

Diy Tafel dekken voor de lente

Diy Tafel dekken voor de Lente is een simpele en mooie decoratie in de vorm van een tulp. Deze diy kun je zelf maken met behulp van een gratis Tulp sjabloon. Ik weet niet hoe het bij je thuis, maar als er bij mij vrienden of familie komen eten vind ik het heel belangrijk dat de tafel mooi gedekt is voor het diner. Voor mij is het net zo belangrijk als lekker eten. Vooral tijdens Pasen en Kerst is de tafel dekken voor mij echt een feest om te doen.

Tafel dekken decoratie

Een tafel decoreren is makkelijker dan je denkt. Ik heb vandaag een knutselproject voor je maar je kunt ook makkelijk met verschillende verse bloemen in verschillende vaasjes verspreid op tafel zetten. Met bijpassende kaarsen en een bloemetje op het bord leggen is de Lente sfeer meteen aanwezig. In de zomer kun je ook leuke dingen op tafel zetten, bijvoorbeeld, steek op een paar sinaasappels een gerbera en zet op het midden van de tafel. Kijk gerust op mijn artikel over Basis tafeldekken in de Zomer. Er zijn zoveel manieren om een mooie tafel te decoreren. Gebruik je fantasie en er zal iets heel leuks uitkomen.

Sjabloon – Tulp decoratie voor tafel dekken

Dit sjabloon/printable is een gratis grote tulp die je kunt opslaan op je telefoon of computer en vervolgens kunt uit printen en uit knippen. Een supermakkelijke en goedkope manier om een sjabloon te krijgen en gebruiken. Natuurlijk is dit sjabloon niet voor commerciële doelen te gebruiken.

Tips

Je kunt op de het vilt van de tulp de naam van de gast schrijven met een stift.

Tafel dekken decoratie
Diy Tafel dekken voor de lente
Diy Tafel dekken voor de Lente

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: Diy Tafel dekken voor de Lente

Benodigdheden
  • Sjabloon – Tulp decoratie voor tafel dekken
  • Schaar en scherp mes
  • Stift of potlood
  • Dik vilt (ik heb de gele kleur gebruikt)

Instructies: Diy Tafel dekken voor de Lente

Om te beginnen sla op de computer of telefoon de Sjabloon – Tulp decoratie voor tafel dekken op. Vervolgens printen.

Nu met een schaar, knip je de tulp van uit het A4.

Waar de 2 zwarte streepjes zijn, moet je voorzichtig met een mes, twee openingen maken.

Leg nu de Sjabloon – Tulp decoratie op het vilt met de witte kant naar boven. Met potlood teken je de tulpen op het vilt. Ook de twee openingen.

Als je klaar bent, ga je voorzichtig de tulp uit knippen uit het vilt. Ook de 2 strepen moeten open zijn. Daar ga je het bestek in steken. Draai de tulpen om. Zo heb je altijd de mooie kant waar geen restjes stift of potlood zijn. De bedoeling is dat de 2 openingen aan de linkerkant komen.

Knip zoveel tulpen als je maar wil en leg 1 per 1 op elk bord. Leuk deze Diy Tafel dekken voor de Lente vind je niet?

mooie decoratie in de vorm van een tulp

Sjabloon – Tulp decoratie voor tafel dekken
Sjabloon – Tulp decoratie voor tafel dekken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties