Diy papierslinger maken voor bruiloft

|

Diy papierslinger maken voor bruiloft: Een slinger maken voor een bruiloft is heel makkelijk en helemaal niet duur. In dit artikel laat ik je zie hoe een eenvoudige slinger heel mooi kan zijn. Je kunt zoveel slingers maken als jij maar wil. Ook de lengte van de slinger kun je zelf bepalen door de lengte van het touw. Je moet er alleen rekening mee houden dat hoe langer het touw is, des te meer papieren onderzetters je nodig hebt. Deze papierslinger is ideaal voor een bruiloft (in de zomer) door de gebruikte papieren onderzetter. Die zijn mooi door het geknipte patroon. Meestal gebruiken we deze papieren onderzetters voor kleine gebakjes. Schattig zijn ze. Heb je deze zomer een bruiloft op de agenda staan?

Diy papierslinger maken voor bruiloft is een van mijn favoriete zelfgemaakte projecten omdat het mooi is en supermakkelijk.

Als je er nog iets extra’s aan deze Diy wil toevoegen, dan is dat mogelijk door de papieren onderzetter te stempelen met een leuke tekst of figuurtjes. Bij action of hobby winkels, hebben ze meestal leuke en goedkope stempels die je hiervoor kunt gebruiken. Houd je niet van stempels en wil je het iets chiquer maken, dan kun je gouden of zilver stickers gebruiken. Nog een andere optie is om zelf iets te schrijven of tekenen maar dat lijkt me echt veel werk. Maar ja voor 1 slinger kan dat nog, denk ik!

Diy papierslinger maken voor bruiloft

Tip: deze diy papierslinger is ook een leuk idee voor een babyshower. Vind je niet?

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden:

Kleine wit papieren onderzetters 10(Ø)cm (patisse papier)

Wit touw

Schaar

Instructies: 

Begin het touw te knippen op de gewenste maat van de papierslinger.

Pak een uiteinde van het witte touw en steek door de gaten van een papieren onderzetter. Herhaal deze handeling tot het touw vol is.

Vervolgens maak je een knoop aan de 2 uiteinden van het touw.

Nu snel op hangen!!

Diy papierslinger maken voor bruiloft

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties