4 seizoenen boom knutselen, met printable

| | | |
4 seizoenen boom knutselen

4 seizoenen boom knutselen is een educatief project om met kinderen te doen. Niks is mooier als de natuur en deze Diy laat je zien waarom. Voor de kinderen is deze 4 seizoenen boom een leuke manier om de vier seizoenen te leren. Ik heb ook een gratis printable om het nog makkelijker te maken om dit te doen. Dit knutsel idee is heel simpel een goedkoop. Je kunt deze boom knutselen met natuurlijk materiaal en nog andere recyclingproducten. De kinderen blaadjes laten tekenen is ook een manier. Laat de kinderen hun fantasie losgaan en er komt zeker iets heel moois uit! En nu ga ik je laten zien hoe ik het gemaakt heb. Heel veel plezier!

4 seizoenen boom knutselen

Benodigdheden
Instructies
Instructies

Herfstboom knutselen

Omdat het nu Herfst is, begin ik bij de Herfstboom. Deze heb ik gemaakt met helikoptertjes. Deze helikoptertjes komen in de Herfst uit de esdoorn. Die kun je makkelijk buiten vinden, maar andere blaadjes zijn ook heel leuk! Deze helikoptertjes heb ik met lijm geplakt.

Herfstboom knutselen
Herfstboom knutselen

Winterboom knutselen

Mijn Winterboom heb ik versierd met stukjes katoen. Deze witte stukjes katoen heb ik uiteraard ook met lijm vastgeplakt op de takjes. Het idee is dat het op sneeuw lijkt. Maar je kunt andere materialen gebruiken zoals: stukjes wit papier in bolletjes opgerold, popcorn enz…

Winterboom knutselen
Winterboom knutselen

Lenteboom knutselen

Als ik aan de Lente denk, denk ik bloemetjes, kleuren, vrolijkheid. Deze Lenteboom heb ik met schattige bloemetjes geplakt. Je kunt ook bloemetjes tekenen, is ook leuk om de kinderen te laten doen, met kleurpotlood of verf.

Lenteboom knutselen
Lenteboom knutselen

Zomerboom knutselen

Met een Diy Zomerboom kun je van alles doen. Deze boom heb ik met vrolijke papier blaadjes die ik met een Figuurpons heb gemaakt. Met de kleur en het patroon van het papier kun je eindeloos varieren en dat maakt deze Zomerboom zo leuk! Heel makkelijk en altijd heel leuk! Maar andere ideeën zijn ook goed.

Zomerboom knutselen
Zomerboom knutselen
4 seizoenen boom knutselen

Instructies om de 4 seizoenen boom te kunnen printen:

Begin met de foto opslaan als. Vervolgens verschijnt de foto op het scherm. Rechts boven aan staan 3 puntjes daar moet je klikken en er komt een klein scherm te voorschijn. Klik op afdrukken. Nu heb je de keuze hoe je dat wil doen. Nu klik je op de printer waar je het naar wil versturen. Klik nu op afdrukken, en klaar!

4 seizoenen boom knutselen, met printable

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

6 reacties