Ola…

 Mijn grote passies zijn knutselen, recepten uit proberen en fotografie. Zoals je leest te veel hobby’s en zo weinig tijd in ons leven.

Over ons: Seizoenen Blog

HI! Ik ben Elsa

Seizoenen blog is een inspirerend platform die de 4 seizoenen (lente, zomer, herfst en winter) als inspiratie heeft. Hier vind je topics zoals recepten, reizen en Diy’s. Feestdagen zijn ook een onderdeel van onze content. Heel veel leuke inspiratie voor je, is ons doel.

Maar ik zal me eerst voorstellen: ik ben Elsa, ik kom uit oorspronkelijk uit Lisboa (Portugal). Het idee om de “Seizoenen blog” te beginnen komt omdat mijn vorige blog “ElsaRblog” een andere beheerder heeft. Vanaf het moment dat ik ElsaRblog niet meer had, was het duidelijk dat ik iets miste en daarom ging ik aan de slag met mijn nieuwe blog, de Seizoenen blog. 

Misschien denk je waarom deze titel en deze onderwerpen? Daar is heel makkelijk om antwoord op te geven. Ik ben dol op knutselen, eten en reizen. Feestdagen en de vier seizoenen inspireren mij elke keer opnieuw om iets te maken of iets te doen. Dit onderwerp geeft me precies de inspiratie en energie die ik nodig heb om er iets moois van te maken.

Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Mijn man Camiel helpt me met artikelen schrijven en corrigeren. Helaas heb ik een “handicap”. Ik kan geen perfect Nederlands schrijven en praten. Maar ik doe mijn best. Het gaat elke dag een stuk beter… denk ik!… hahaha …

Voor technische problemen en andere internet dingetjes is Willy een grote ondersteuning. Je zal af en toe genieten van de mooie artikelen van Sanne over reizen en de hippe hotspots. Sanne studeert journalistiek en is bezig om een eigen boek te schrijven, dus Sanne kan als geen ander, heel mooi schrijven. Enjoy

Mijn favorieten

001.

Ik ben dol op koken en natuurlijk op eten… haha! Van een lange tafel met familie en vrienden kan echt genieten. Toetjes en taarten zijn mijn favorieten om te maken, vooral omdat ik tijdens het maken, het mengsel lekker kan proeven. Heerlijk!!!

002.

Met knutselen en bloggen kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken. Op die manier kan ik helemaal losgaan met mijn creativiteit. Jammer dat de dagen niet langer zijn om nog meer te kunnen genieten.

003.

Muziek is alles voor mij. Met muziek voel ik me nooit alleen. Alle emoties kun je en een liedje stoppen. Muziek is mijn uitklapklep. Is bijna magisch…