Mijn eerste artikel op Seizoenen blog

Mijn eerste artikel op Seizoenen blog: Ola, dit is mijn eerste post op Seizoenen blog. Ik vind het wel heel spannend om te doen, maar ik vind het helemaal te gek op deze uitdaging aan te gaan. Om iets nieuws neer te zetten. Na 6 jaar blogger bij ElsaRblog, vond ik het tijd om iets anders te proberen.  Met de ervaring die ik na al die jaren heb opgebouwd hoop ik dat Seizoenen blog heel mooi wordt, zoals ik wil. 

Mijn eerste artikel op Seizoenen blog
Mijn eerste artikel op Seizoenen blog

Mijn eerste artikel op Seizoenen blog

Natuurlijk is elk begin moeilijk. Maar dat heb ik er voor over. Zoals al veel mensen weten ben ik dol op knutselen, koken en reizen. Dus het was heel duidelijk voor mij dat deze onderwerpen terug moet komen op mijn nieuw blog. 

De naam Seizoenen blog past perfect bij deze topics. De vier seizoenen zijn zo mooi en inspireren me elke keer opnieuw om een lekker recept te maken en om iets leuks te knutselen. Ook tips om te reizen of een weekend weg zoals in de zomer of in winter vind je hier op zijn tijd. 

Categorie persoonlijk 

Een van mijn nieuwe categorieën op Seizoenen blog is de categorie persoonlijk met de bedoeling om een samenvatting van elke maand te maken. Leuk om te schijven en ook leuk om een paar maanden later terug te lezen. Ik ben heel erg benieuwd wat ik allemaal ga meemaken. Jij ook?

4 seizoenen en feestdagen

 

Als ik aan de vier seizoenen denk, denk ik ook tegelijk aan de feestdagen. In deze categorie heb ik heel veel ideeën voor je en wil die wil ik heel graag aan jou laten zien. Tips en Diy’s voor Valentijnsdag, Koningsdag, Moederdag en Vaderdag zijn te vinden op deze persoonlijke blog. Vooral kerst en Pasen zijn de meeste inspirerende thema’s voor mij.

 

Oké, ik hoop dat ik je een beetje een idee heb kunnen geven waar de Seizoenen blog over gaat. Voor nu zal ik zeggen tot het volgende artikel. Enjoy

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

10 reacties

 1. Daar ben je dan met je nieuwe blog. Ik vind de onderwerpen interessant en wil je blijven volgen. Daarom zet ik deze blog in mijn sidebar. Ik heb je ook genoemd in mijn laatste blogbericht op “Wonder van het Gewone”.

  Heel veel plezier en succes toegewenst.

 2. Leuk zo’n blog over seizoenen, ik ben zo blij dat we ze hier alle vier elk jaar weer beleven! Ben benieuwd naar je schrijfsels en heb je ook onderaan m’n blog toegevoegd aan m’n lijst met blogs die ik lees!

  1. Hoi Lina, heel erg bedankt voor je reactie. Hier krijg ik ,echt veel energie van.
   Super lief dat mijn “super verse blog” aan je lijst is toegevoegd. Ik ga je ook volgen ☻

  1. Hoi Hilly, helemaal mee eens dat elk seizoen zijn charmes heeft. Dat vind ik ook.
   Dankjewel, ik ga mijn best doen.
   Ja, linkparty bij huisvlijt is echt top voor ons als bloggers ☻