De huisdieren tag van Seizoenen Blog

De huisdieren tag van Seizoenen Blog

De huisdieren tag van Seizoenen Blog is een leuk artikel om kennis maken met mijn hond Diesel. Hij zo schattig en toch zo stoer. Het is een Chihuahua die net als zoveel Chihuahua’s superlief is, maar soms heel vervelend zijn met blaffen. Ik snap het wel, zo’n klein beestje moet wel proberen zich te verdedigen. Ik ben dol op mijn huisdier Diesel. Ben je ook dol op je huisdieren? Laat me weten in de reacties.

De huisdieren tag van Seizoenen Blog

Hoe heet je huisdier en wat voor een dier is het?

Mijn huisdier heet Diesel en is een Chihuahua hond.

Heb je wel eens op een dier van een ander gepast?

Ja zeker, ik heb ooit op een konijn en op 2 honden gepast. De twee honden zijn super lief en heten Baloe en Runja. Zie foto’s.

Baloe 
Baloe 
Runja
Runja

Waar komt/ komen je huisdier(en) vandaan?

Mijn Diesel komt uit Helmond. Ik heb hem gekregen van een vriendin van mij omdat zij door omstandigheden niet thuis kon zijn voor de hem. Chihuahua’s kunnen niet lang alleen zijn. Zij vond het heel erg voor hem en het was heel dapper om hem weg te geven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben gek op mijn Dieseltje.

Hoe kom je aan de naam van je huisdier?

Helaas heb ik de naam niet gekozen, maar ik vind dat het perfect bij zijn karakter past. Mijn vriendin heeft de naam gegeven en is geïnspireerd door Vin Diesel, die zoals je weet, heel sterk en stoer is en dat denkt mijn Diesel ook haha…! Perfect!

De huisdieren tag van Seizoenen Blog

Welk huisdier zou je willen hebben?

Ik vind vogels en katten ook heel leuk maar een Windhond vind ik ook heel mooi.

Wat is het lievelingseten van je huisdier?

Het lievelingseten van Diesel is gekookte kipfilet. Dat vindt hij heel lekker en volgens de dierenarts het beste eten voor hem.

Neem je je huisdier mee op vakantie?

Nee, wij nemen Diesel bijna nooit mee op vakantie. Gelukkig wil iedereen op hem passen dat maakt het makkelijker om hem niet mee te nemen.

Een, twee of meer huisdieren?

Ik vind 1 huisdier genoeg. Mss vissen of een vogeltje zou nog kunnen.

Wat vind je het leukste om met je huisdier te doen?

Het leukste wat ik vind om te doen met mijn Diesel is op de bank televisiekijken met hem naast mij. In de Zomer samen buiten liggen in de zon. Echt even chillen.

Wat gebeurt er met je huisdier je niet op hem of haar kunt passen?

Die gaat altijd naar familie of vrienden. Hij zelf vindt dat heel erg leuk!

Bedankt Heidi voor deze Tag. De huisdieren tag van kolibriheidi is ook heel leuk om te lezen. Of de Lente Tag van Seizoenen Blog. Enjoy!

De huisdieren tag van Seizoenen Blog

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties