Seizoenen blog maand Maart

Seizoenen blog maand Maart

Yes!! De Lente is er! Wat ben ik daar blij om. De maand Maart is net voorbij en de temperaturen beginnen te stijgen. De bloemetjes langs de weg zijn supermooi. Daar word ik vrolijk van. Heb jij ook dat gevoel?


Zoals ik afgelopen maand heb verteld, gingen ik en mijn man een lang weekend naar Parijs en hadden een overnachting bij Fort Bakkerskil. Parijs was helemaal geweldig, ik en mijn man gaan we zeker terug naar deze wereldstad. Het hele verslag kun je lezen in dit artikel een tripje Parijs als verjaardagscadeau. Ook de overnachting in het fort was hele bijzonder ervaring. Vooral de locatie, vond ik super! Een aanrader zoals is te lezen in dit artikel bijzonder overnachten in een fort.

Seizoenen blog maand Maart

Basiscursus fotografie

Het is al een tijd geleden dat ik heel graag naar een basiscursus fotografie bij de Rooij fotografie wilde, om te leren hoe je camera werkt. En nu was het zover. Met een groep van 9 superleuke mensen hebben we op een zaterdag cursus gehad van fotograaf Pauline van de Loon. Wat een leuke en spontane vrouw. De liefde voor fotografie is zonder twijfel aanwezig. Ik heb heel veel geleerd en nu is het aan mij om veel te oefenen om voor elkaar te krijgen wat ik heel graag wil. Bewust fotograferen.

Seizoenen blog

Post bij nieuwsbrief van Welke

Zoals de meeste weten, is seizoenen blog een vrij nieuwe blog en dat betekent dat het nog even duurt voordat je een beetje waardering krijgt. Daarom vond ik het echt supergaaf dat een Diy van mij in de nieuwsbrief van Welke stond. Super! Dankjewel!

Nikita eerste artikel

Camiel en Sanne schrijven af en toe een artikel voor seizoenen blog. Sinds kort schrijft mijn dochter Nikita ook artikelen voor Seizoenen blog. De eerste is al online. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Ik vind het helemaal top!!

Zomer in Nederland
Zomer in Nederland

Tip van de maand:

Elke maand heb ik een leuke tip voor je. Vandaag wil ik dat jullie een kijkje nemen bij de Instagram pagina van Margo. @Margo.hupert.art maakt ongelooflijk mooie illustraties. Op Instagram deelt ze veel foto’s van haar posters en ook van haar huis. Haar stijl is voor mij een bron van inspiratie. Natuurlijk materiaal en rustige kleuren zijn hier te zien. Ik word hier echt heel blij van. Zo mooi!

margo.hupert.art
margo.hupert.art

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie