Seizoenen blog maand Juni

Seizoenen blog maand Juni

Seizoenen blog maand Juni was een maand met ups en downs. Met Seizoenen blog gaat het heel goed. Privé gaat iets minder. Mijn moeder gaat steeds verder achteruit met haar geheugen en heeft heel veel pijn. En ook mijn schoonouders zijn de laatste tijd met hun gezondheid aan het kwakkelen. Wij hopen natuurlijk dat ze alle 3 nog veel gezonde jaren bij ons zijn. Wij houden ontzettend veel van ze.

Seizoenen blog maand Juni

Een dag uit met mijn dochter

Ken je de Canadese zanger The Weeknd? Mijn dochter en ik  zijn er helemaal weg van. Wij zijn naar zijn concert in de Amsterdam Arena geweest en dat was een geweldige show. Vooral de sfeer was echt ongelooflijk goed. Iedereen was aan het zingen en niemand kon stil blijven zitten. Een aanrader als je van popmuziek houdt.

Een dag uit met mijn dochter
Een dag uit met mijn dochter
 Amsterdam Arena: The Weeknd

Het favoriete seizoen van… Meedoen?

Heb je alle artikels gelezen van de rubriek “Het favoriete seizoen van”. Ze zijn heel leuk! Vind je niet? Je kunt ook meedoen als je wil. De gehele uitleg vind je in dit artikel. Heel makkelijk om mee te doen en heel leuk om later te lezen. Ik ben benieuwd! ☻

Het favoriete seizoen van Gereon de Leeuw
Het favoriete seizoen van Gereon de Leeuw

Tip van de maand:

Door mijn collega blogger Aritha, heb ik kennis gemaakt met een app om moedervlekken te controleren. SkinVision app controleert je moedervlekken. De bedoeling van de app is om je huid te controleren op plekjes met hoog risico. Als de app dat constateert, adviseert het je, om naar de dokter te gaan. Handig vind je niet. Dankjewel Aritha voor de tip ♥

Youtube

Zoals je gezien hebt, maakt Camiel de laatste tijd lekkere simpele gerechten voor de doordeweekse dagen. Mijn man heeft de smaak te pakken en vanaf nu nemen we de recepten op en delen we ze voor je op YouTube. Natuurlijk, zijn we geen expert maar we doen ons best. Het eerste recept staat al online en is de Gegrilde kippendijen met diverse groenten. Neem een kijkje en laat een reactie of duimpje achter bij de video. Abonneren zouden we helemaal tof vinden.

Seizoenen blog maand Juni

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie