Seizoenen blog achter de schermen

Seizoenen blog achter de schermen

Seizoenen blog achter de schermen is een samenvatting van elke maand. Het gaat meestal over mijn wensen en wat ik elke maand heb gedaan. Ook heb ik elke maand tips voor je, wat ik ook heel handig vind als blogger. Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen.


Afgelopen maand heb ik minder artikelen gepubliceerd dan wat ik verwacht had. De korte dagen en privéomstandigheden maken het niet makkelijk als je wil schrijven en foto’s maken. Ik vind foto’s maken heel belangrijk en dat doe ik meestal in het weekend omdat ik dan foto’s kan maken met daglicht. Doordeweeks ben ik heel vroeg naar mijn werk en als ik afgewerkt ben is het alweer bijna donker, dus kan ik niet veel doen. Ik ben blij als de lente en de zomer komt. Vind je dat ook?

Seizoenen blog achter de schermen

Gastblog Sanne

In Januari heeft Sanne een super artikel over Ibiza geschreven. Ik wil Sanne ook feliciteren. Sanne is afgestuurd voor journalistiek. Helemaal geweldig! Dat heb je zeker verdiend. Wij zijn heel trots op je! Binnenkort komt Sanne met haar eigen boek, maar daar laat ik je nog meer over weten.

Ibiza
Ibiza

Favoriet van de maand

Deze maand was bonenschotel op Portugese wijze mijn favoriete recept en de foto’s op standaard met oude kerstkaarten was wel een succes om te delen. Dat geeft me energie om verder te gaan.

Tip van de maand:

Photo Editors is Picmonkey
Photo Editors is Picmonkey

Tegenwoordig doen we heel veel met foto’s bewerken. Er zijn veel makkelijke programma’s om dat te doen waar een gedeelte gratis is. Een van die Photo Editors is Picmonkey. Ik vind het echt een aanrader. Op de site vind je ook heel veel handige tips om je creativiteit te laten gaan. Ik zeg, even proberen ☻


Helaas heb ik niet echt veel om te melden. Volgende maand zal het anders zijn omdat we een weekend weg gaan naar Fort Bakkerskil en Parijs staat op de planning. En jij? Heb je al veel plannen voor Februari?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie