Samenvatting van Seizoenen blog Mei

Samenvatting van Seizoenen blog Mei, is de leukste samenvatting die ik tot nu toe geschreven heb. Er zijn veel dingen veranderd achter de schermen van Seizoenen Blog. Vooral leuke dingen en dat is altijd superleuk om te vertellen.

Samenvatting van Seizoenen blog Mei

Dagschotels van Camiel 

Om te beginnen, heb ik een nieuwe categorie gemaakt, Dagschotels van Camiel. Zoals de naam al zegt, zijn het makkelijke gerechten voor doordeweekse dagen, gemaakt door Camiel. Het idee is ontstaan door mijn man die dol is op koken. Hij bedenkt het gerecht, maakt en schrijft. Ik maak en bewerk de foto’s en zet het recept online. Het perfecte team vind ik. Ik ben er zo blij mee dat ik het echt moest vertellen.

De meeste dagschotels van Camiel zijn gebaseerd op de seizoen producten. Dat vinden we het lekkerst. Seizoenen groenten of fruit zijn altijd de lekkerste omdat ze vers zijn. Heb je de Dagschotels van Camiel al gezien? Of gemaakt? Mijn favoriet tot nu toe zijn de zalm met asperges en aardappelpureeAsperges met gekookte eieren en de Oosterse roerbak groenten met biefstukpuntjes. Heerlijk zijn ze, en supermakkelijk om te maken.

Zalm met asperges
Zalm met asperges
Asperges met gekookte eieren
Asperges met gekookte eieren
Oosterse roerbak groenten met biefstukpuntjes
Oosterse roerbak groenten met biefstukpuntjes

Een lang weekend in Rome

In Mei zijn we met vrienden een lang weekend in Rome geweest. Wat een stad! Echt de moeite waard om naar toe te gaan. De hele stad is een openluchtmuseum. Alles is authentiek en oud. Elke hoek ademt geschiedenis en de Italianen zijn daar heel trots op. En terecht. Het Italiaanse eten is ook een belevenis. De pasta’s, de pizza’s het ijs, alles heeft zoveel smaak. Wil je weten hoe wij het beleefd hebben, lees hier het hele verslag bij Reisverslag van een trip naar Rome Italy

Reisverslag van een trip naar Rome
Samenvatting van Seizoenen blog Mei: Reisverslag van een trip naar Rome

Perfect crêpebeslag

Ik ben dol op pannenkoeken en crêpes. Vooral de laatste vind ik echt heel erg lekker met een bolletje vanille-ijs en verse aardebeien. Ik heb een recept voor je met het Perfect crêpebeslag. Echt superlekker! Meer kan ik er niet van maken. Ik zal zeggen proberen en laat me weten wat je ervan vindt.

Tip van de maand:

Soms heb je geen idee wat je kan geven aan iemand waar jij echt om geeft. Heb je al aan gedacht om een Luxe picknick in de natuur te doen? Op City tours Eindhoven kun je dat boeken en zij zorgen voor alles. Een origineel en beste schattig idee om te doen. Ik vind het zelf een heel leuk cadeau voor opa en oma, met vrienden of andere gelegenheden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie