Samenvatting van Seizoenen blog in 2022

Samenvatting van Seizoenen blog in 2022

Samenvatting van Seizoenen blog in 2022 is mijn artikel van vandaag. Op 18 september heb mijn eerste artikel geschreven op Seizoenen blog. Met veel trots kan ik je laten weten dat het een goede beslissing is geweest. Een leuke uitdaging die ik elke dag doe, met heel veel plezier. Helaas werk ik 40 uur en kom soms tijd tekort voor de leuke dingen. Gelukkig helpt mijn man Camiel me af en toe met artikelen schrijven. Omdat schrijven een ontspannende bezigheid is voor hem.

Naar Ibiza met een budget

Ook Sanne heeft al een superleuk artikel geschreven over Ibiza. In dit artikel vind je alle tips om naar Ibiza toe te gaan zonder veel geld uit te geven. Een aanrader om te lezen.

Camiel gastblog bij Portugal portal

Zoals je hierboven al kunt lezen, helpt mijn man Camiel, ook mee met schrijven op Seizoenen blog maar ook als gastblog bij een toffe site over Portugal in de Nederlandse taal. Portugal Portal is een platform voor iedereen en ook voor iedereen die over Portugal wil schrijven. Neem een kijkje op deze site, is echt heel leuk en interessant. Zoals ze bij Portugal portal zeggen “Want wie schrijft die blijft”.

Camiel gastblog bij Portugal portal

Kerstdecoratie met Amerikaanse kerst

Ken jij de Amerikaanse kerstornamenten? Ik niet tot deze kerst. Op Instagram kun je deze prachtige kerstornamenten vinden en bestellen via de site. Wat deze kerstornamenten zo speciaal maakt, is dat ze heel persoonlijk zijn. Je kunt de naam van de hele familie laten maken. Als geschenk voor jezelf of juist voor een ander is het echt een origineel cadeau. Echt een gepersonaliseerd cadeau.

Kerstdecoratie met Amerikaanse kerst

Diy’s en recepten op Seizoenen blog

In deze 3 maanden heb ik al een paar leuke Diy’s projecten gemaakt. Een van mijn lievelingen is zonder twijfel de kerstboom gemaakt van tijdschriften strookjes. Ook het Halloween decor met schilderij is echt heel leuk geworden. Van mijn recepten vind ik de Gevulde eirol met spinazie en de appelplaattaart een van de lekkerste recepten.

PNG achtergrondfoto’s

Ik heb een leuke site gevonden om doorzichtige (PNG) achtergrond foto’s te maken. Tinypng is de naam van de site. Ik vind het vooral voor logos, een heel handige site. Echt heel tof!

PNG achtergrondfoto's

En voor nu wens ik je alle beste van deze wereld met veel liefde en gezondheid. Fijne feestdagen en op naar een super 2023 met vrede voor de hele wereld.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie