Mijn wensen voor 2023 voor mijn Seizoenen blog

|
Mijn wensen voor 2023 voor mijn Seizoenen blog

Mijn wensen voor 2023 zijn best uitgebreid. Ik wil veel artikelen op Seizoenen blog publiceren, dat is mijn grootste prioriteit. Zoals jullie weten is een blog zonder content niet aantrekkelijk. Ja, ik hoop dat ik hier meer tijd aan kan besteden. Ik heb heel veel ideeën, maar door mijn privé leven is het moeilijk om soms alles te combineren. Ik heb gelukkig al een paar ideeën voor 2023.


1- Ik, Sanne en mijn man schrijven graag over vakanties en weekenden weg.

Ik hoop dat ik veel artikelen hierover kan schrijven. Een weekend in Parijs en Rome staan al geboekt. Ik hoop dat ik mooie foto’s kan maken, veel tips en ervaringen kan delen met jullie over deze prachtige steden.


2- Zoals de meesten weten, ik heb de smaak te pakken om sites voor vriendinnen en familie te maken.

De eerste site was voor de mooie site van Marjo ( walkingwithfire ). Nu heb ik de site van mijn lieve schoonzus geüpdatet. Zij heeft een nagel salon en daar hoort een mooie site bij. Je kunt een kijkje nemen bij haar site en dan kun je het zelf behoordelen. Ik vind het zelf heel mooi en fris geworden. Haar beauty salon heet excellentnails en de salon staat in Son Breugel vlakbij Eindhoven.

Haar beauty salon heet excellentnails 

3- Fotografie is een passie dat erg is versterkt door mijn blog.

Ik wil heel graag een basis cursus voor fotografie. Ik fotografeer nu op het gevoel. Ik wil heel graag leren begrijpen wat ik daadwerkelijk doe met een camera. Dit jaar heb ik een boek van Lucie Beck over foodfotografie gekocht en gelezen. Een geweldig boek dat ik zeker aanraad voor iedereen dat van foodfotografie houd.


Leer over foodfotografie

4- Verzameling artikelen

Artikelen van een verzameling van diverse recepten, Diy’s enz. vind ik heel leuk en inspirerend. Zoals artikelen over Kerst als thema, pompoenen recepten en leuke traktaties. Daar wil ik graag meer van maken. Ik krijg daarbij altijd hulp van lieve mede collega bloggers. Ik doe dit meestal in onze prove groep op Facebook genaamd Gastbloggers Gezocht en Aangeboden.

Wat zijn leuke traktaties
Wat zijn leuke traktaties

Tot slot waren dit mijn belangrijkste wensen voor 2023 met Seizoenen blog. Op de laatste maand van 2023 zal ik terug gaan kijken naar mijn wensen en zal ik kijken of ik deze vervuld heb. Ik ben benieuwd? Jij ook? Heb je ook wensen voor 2023? Ik hoor het graag! 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie