Mijn eerste samenvatting van de maand

Mijn eerste samenvatting

Mijn eerste samenvatting : Oktober: Ola, dit is mijn eerste samenvatting van deze maand. Hier vertel ik hoe de eerste maand als blog beheer van Seizoenen blog en als er omheen is gegaan. Met mijn vorige blog heb ik dit nooit op deze manier gedaan. Wel elk jaar een overzicht en dat vond ik best leuk om te doen. Daar kwam het idee om het met deze blog toch anders te doen.

Mijn eerste samenvatting : Oktober
Mijn eerste samenvatting : Oktober | foto van Sanne

Met veel spanning ben ik Seizoenen blog begonnen (samenvatting).

Heel spannend omdat ik een andere template ging gebruiken en ook met editor blokken ging werken. Op ElsaRblog had ik een betaalde template van Pipdig en nu heb ik een betaalde template van Harten made. Met deze nieuwe template kun je niet met Classic editor werken en dan is natuurlijk heel lastig als je alles nog moet leren. Maar het gaat de goede kant op. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het zo lastig.

betaalde template van Harten made
Mijn eerste samenvatting: betaalde template van Harten made

Logo of geen logo

Een logo is altijd mooi als je een nieuwe blog/site hebt gemaakt. Ik heb er een paar laten maken via Etsy, maar ik vond niks mooi. Uiteindelijk heb ik toch besloten voor de simpele halve krans met groen. Zoals je ziet, boven op mijn blog bij de menu’s. Vind je het ook mooi?

Logo seizoenenblog
Logo seizoenenblog

Blogs maken voor familie en vriendin.

Omdat ik de smaak te pakken heb. Ben ik nu bezig een site te starten voor mijn lieve schoonzus. Zij heeft een nagelsalon en haar site was verouderd. Nu op naar een frisse, mooie website. Ook voor een collega ben ik bezig en kan ik niet wachten op het resultaat. Maar dat laat ik je nog zien als het allemaal klaar is.


Artikelen

Als je een nieuwe blog begint is het heel belangrijk dat veel posten worden gepubliceerd omdat een blog zonder content maar niks is. Dus is nog veel werk aan de winkel. Haha… Gelukkig heb ik af en toe de hulp van mijn man. Hij heeft al 2 mooie artikelen geschreven: een van “voorjaarsvakantie in Lissabon” en het andere artikel ging over “de tuinen van Appeltern”.

Mijn eerste samenvatting: Tuinen van Appeltern
Mijn eerste samenvatting: Tuinen van Appeltern

En dat was voor nu. Tot volgende keer met nog meer nieuws en hoop ik met voorbeelden van de nieuwe sites waar ik mee bezig ben.

Liefs Elsa

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties