Leuke kindergerechten voor alle seizoenen

Leuke kindergerechten voor alle seizoenen

Leuke kindergerechten voor alle seizoenen is een inspirerend artikel voor alle kinderen. Eten kan heel lekker zijn maar kan ook heel mooi zijn. Vandaag heb ik mooie borden vol met seizoen fruiten, groenten en meer. Op internet vind je veel ideeën om gezond eten voor kinderen te kunnen maken.

Leuke kindergerechten voor alle seizoenen

Tifarah van de Instagram pagina cutefoodforkids maakt ongelooflijk mooie gerechten voor kinderen. Haar inspiratie heeft mij geholpen om dit artikel te maken. Ik wil Tifarah heel erg bedanken dat ik haar foto’s mag gebruiken. Ik wil je vragen om haar Instagram pagina te volgen. Zij zal het heel leuk vinden. Om haar pagina te volgen en haar gerechten te liken, motiveer je Tifarah om nog meer lekkere en mooie kindergerechten te maken. Alvast bedankt!

Leuke kindergerechten voor de Lente

In de Lente is er superlekker seizoen fruit en groenten. Ik ben dol op de Lente, de verse aardbeien zijn overal te koop en smaken naar meer. De kinderen houden van fruit maar soms meer van snoep. Je kunt op een leuke manier simpele gerechten maken zoals je ziet op de foto’s van “cute food for kids”. De kleine koala is gemaakt van mandarijnen, de vlinder van wafels of crêpes en het mooie bloempje van mandarijnen en kiwi’s. Allemaal Lente fruit en voor de rest kun je de fantasie gebruiken. Ziet er zo schattig en smakelijk uit! Vind je niet?

Kindergerechten voor de Zomer

Zomer is het seizoen van lekkere groenten en vooral fruit. Pruimen, druiven, aardbeien, abrikozen, kersen en nog veel meer zijn het lekkerste fruit rond dit seizoen. De eerste foto is een lieve uil gemaakt van pruimen. De takjes zijn pretzels en de stukjes druiven maken het af. Ook een toastje kun je mooi besmeren met jou lieveling beleg en versieren met stukjes krakelingstokjes. En de rest spreekt voor zich. Ik denk dat geen kind nee zal zeggen tegen zo’n lunch.

Schattig eten voor de Herfst

Appels, peren, druiven, bramen, frambozen en vijgen, zijn het seizoen fruit in de Herfst. Peren zijn ook een herfstfruit en daar kun je heel veel mee doen, zoals deze schattige pony’s. De egel is ook leuk om te maken met brood, Nutella en pindakaas. Met koekvormpjes kun je de blaadjes en de pompoenen maken. De schattige muis is gemaakt van een gekookt ei. En die wil ik zelf op eten… haha…

Eten voor kinderen in de winter

Kinderen hebben soms niet echt zin om een lekker hapje te eten, maar vanaf nu gaat dat zeker veranderen. Leuke kindergerechten voor alle seizoen maken zijn echt heel erg makkelijk. Winter is een seizoen dat je meer thuis bent en dat heeft ook zijn voordelen. Samen met kinderen kun je leuke kindergerechten maken. Een boterham met eiersalade en versiert met stukjes gekookte eieren als een pinguïn. Zo gaaf! Appels zijn heel lekker en kun je heel veel mee doen zoals dit lieve paard.


Dit waren mijn kinderengerechten voor alle seizoenen. Niet moeilijk om te maken. Met een beetje fantasie kun je alles mooi maken als je wil. Wil je meer van deze schattige kindergerechten? Volg cutefoodforkids en je blijft altijd op de hoogte van de nieuwe creaties van Tifarah. Enjoy!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Eén reactie