Het favoriete seizoen van Wendy

| |
Het favoriete seizoen van Wendy

De favoriete seizoenen van Wendy zijn de Lente en de Zomer. Ik snap wel waarom. Lekker weer met aangename temperatuur is ook mijn ding. Als de Lente komt en de zon schijnt, word ik daar vrolijk van en Wendy ook.

Vind je deze rubriek ook leuk en wil je meedoen. Dat kan. Stuur een email naar seizoenenblog@outlook.com en ik zal alle informatie doorgeven wat je nodig hebt om dat te doen. Ik ben benieuwd! Mss tot snel.

Het favoriete seizoen van Wendy

printable

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Mijn naam is Wendy en ik woon samen met mijn dochter en partner in het prachtige Zeeland.

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer. Niet alleen omdat ik de lente ben geboren maar ook omdat ik van de zon hou en de zomerse temperaturen echt heerlijk vind. Vooral als het heel warm is en in de avond gewoon nog in een shirtje buiten kunt lopen, die avonden vind ik heerlijk, De herfst heeft ook nog wel wat, omdat de naturen zulke prachtig mooie kleuren toont en soms ook nog echt wel een lekker zonnetje laat zien.  

Wendy: Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer
Wendy: Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer

3-Het lekkerste winter recept is?

Ik hou helemaal niet van de winter, mij te nat, te koud en te grauw. Maar het naar binnen keren is dan wel weer fijn en dan vooral met een lekkere kop chocolade melk en als gerecht kies ik graag spruitjestaart van mijn moeder. Ik weet niet hoe ze het maakt, maar als kind maakte ze het al voor ons. In feite is het een oven schotel met aardappelpuree en spruitjes met kaas en een lekker sausje. Vroeger noemde ze het een spruitjes taart om het lekkerder voor ons te maken. Omdat we niet van spruitjes hielden. Maar sinds de spruitjes taart dus wel en ook mijn dochter is er nu dol op.  

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Mijn favoriete foto is gemaakt in Spanje, het was hier toen al herfst maar waar wij waren lekker aan het genieten van zomerse temperaturen van rond de 28 graden.

Mijn favoriete foto is gemaakt in Spanje
Mijn favoriete foto is gemaakt in Spanje

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Ik ben dol op aardbeien met slagroom en dat past ook helemaal bij het zomerse gevoel. 

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Ik hou van het zomerse gevoel, omdat het me een vrij gevoel geeft. Niet nadenken over, jassen sjaals, handschoenen etc., Gewoon lekker naar buiten met hooguit een dun jasje of vestje voor als het wat frisser wordt. De warmte van de zon op mijn huid voelt ook zo lekker, de vogeltjes die buiten fluiten, De lange lichte zomeravonden, heerlijk buiten genieten, ik hou er van. 

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

Meestal in de zomer maar nu afgelopen keer dus in de herfst en mijn doel is om dus vooral in de winters in een warmer land te zijn. Zo heb ik altijd mijn favoriete seizoenen. 

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Ik hou van zomerse salades en lekker veel fruit in de zomer.  

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Tijdens de zomer draag ik graag jurken of een lekker wijde broek met een shirtje er op. Gewoon omdat het lekker makkelijk is en lekker zit. Het liefste geen synthetische zweetmaterialen maar katoen enz. draag ik graag. 

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

Ik vind de lente het mooiste om foto’s te maken omdat ik dan weer zo verwonderd ben over alle kleine wondertjes in de natuur die zich weer beginnen te tonen. We zijn dan zelf ook allemaal langzaam uit ons holletje binnen een het kruipen en gaan graag weer wat meer naar buiten. Ik zit dan zelf ook vaak weer lekker in de creatieve creatie modus.

Mijn Dans Meditaties helpen daar altijd bij. Dan kan ik stilstaan bij een aantal dingen en weer duidelijkheid krijgen over waar ik sta en wat ik wil. Mocht je deze mooie manier van mediteren ook willen proberen, omdat je weet dat de kracht van meditatie een krachtige tool is, maar stil zitten en aan niks denken lastig vind om op die manier te mediteren dan kan je hier een gratis Dans Meditatie volgen: Sound of Joy and happiness.

Ik vind de lente het mooiste om foto’s te maken
Ik vind de lente het mooiste om foto’s te maken

De Dans Meditaties zijn gemaakt met mijn eigen muziek die ik digitaal maak en op mijn Handpan, zoals op de foto te zien is en die gemaakt is op 1 van mijn favoriete plekjes in Zeeland, genaamd de Oranjezon in de Vrouwenpolder.

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

Bij de winter voel ik me vaker wat meer somber. Met grauw weer vooral, en dan vind ik het buiten zijn ook niet zo leuk.  

Bij de lente leef ik op, ik hoor de vogeltjes buiten fluiten en begin weer zin te krijgen in de zon die gaat komen. 

In de zomer ben ik op mijn best, ik ga er op uit, speel met mijn Handpan regelmatig op festivals en doe graag leuke dingen met mijn gezin. 

In de herfst kan ik genieten van de prachtige kleuren in de natuur en geniet ik optimaal van de laatste zonnestraaltjes die nog best warm kunnen aanvoelen. 

Het favoriete seizoen van Wendy

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties