Het favoriete seizoen van Marjo

|
Het favoriete seizoen van Marjo

Het favoriete seizoen van Marjo is de Lente. Alles wordt mooier als de Lente begint. Dat vind ik ook. Marjo is dol op dieren en natuur. Op haar site “Walking with fire” kun je kennis maken met Fire, Flame, Smokey en paard Wido. Hieronder vind je alle antwoorden van Marjo op onze vragen over het favoriete seizoen. Heel veel leesplezier!

Het favoriete seizoen van Marjo

Het favoriete seizoen van Marjo

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Ik zal me even voorstellen ik ben Marjo Voeten en ik hou erg veel van dieren en de natuur en de seizoenen omdat het buiten dan er ook telkens anders uitziet. Ik ben vaak in de natuur te vinden met mijn honden en mijn paard. 

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Mijn favoriete seizoen is de lente omdat alles in de natuur dan weer gaat groeien en bloeien de dagen worden langer en de temperatuur wordt beter en het zonnetje is nu ook heerlijk om van te genieten.

3-Het lekkerste winter recept is?

Mijn favoriete eten in de lente zijn asperges met een lekker sausje en veel ei. 

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

1 maart roert zijn staart maar dit is het prachtige resultaat
1 maart roert zijn staart maar dit is het prachtige resultaat

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Mijn favoriete eten in de lente zijn asperges met een lekker sausje en veel ei. 

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Dat is genieten zeker met een aangenaam zonnetje.

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

In het voorjaar begint ook weer ons camper avontuur dan gaan we samen met de honden wandelen op andere mooie plekken in Europa. 

Zomer met de camper op het strand in Denemarken
Zomer met de camper op het strand in Denemarken

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Ik eet dan vaak zomerse salades en ijsjes om af te koelen. 

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Ik vind het ook heerlijk om mijn lange broek weer te verruilen voor een korte broek of een leuk rokje of jurkje omdat het weer het toelaat. Lente is dus mijn favoriete seizoen.

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

Dan ben ik blij dat het weer herfst wordt met de prachtige herfstkleuren in de tuin en het bos door de kleuren pracht is het mijn favoriete seizoen voor foto’s. 

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

Dan halen we appels uit onze appelboom daar maak ik dan heerlijke appeltaart van appelmoes en hete bliksem en de appels die over blijven zijn voor mijn paard Wido. Maar de winter heeft ook wel weer iets in de avond gezellig bij de haard en kaarsjes aan. 

Met een beetje geluk lekker even sneeuw voor mooie winterwandelingen in een prachtige witte wereld met mijn honden want die zijn dol op sneeuw. We kaasfonduen vaak in de winter gezellig met kaarslicht en een glaasje rode wijn. Kortom ik hou eigenlijk wel van de afwisseling van de seizoenen en ieder seizoen heeft zo weer zijn voordelen. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie