Het favoriete seizoen van Heidi

| |
Het favoriete seizoen van Heidi

Het favoriete seizoen van Heidi zijn er eigenlijk twee. Vandaag heb ik een speciale gastblog bij de rubriek Het favoriete seizoen van… Waarom is het bijzonder zou jij vragen maar dat is makkelijk om uit te leggen. Ik volg Heidi al een tijdje op haar blog en zij mij. Heel leuk omdat wij elkaar stimuleren met leuke reacties op onze posts. Hierdoor ga je iemand een beetje iemand kennen, die je eigenlijk nooit gezien hebt. Apart maar heel leuk in deze tegenwoordige wereld dat Social Media vaak onze manier van denken bepaald. Ik vond het superleuk om haar antwoorden op mijn vragen te lezen. Ben je ook nieuwsgierig? Hieronder kun je alles lezen. Heel veel leesplezier!

Vind je deze rubriek ook leuk en wil je meedoen. Dat kan. Stuur een email naar seizoenenblog@outlook.com en ik zal alle informatie doorgeven wat je nodig hebt om dat te doen. Ik ben benieuwd! Mss tot snel.

Het favoriete seizoen van Heidi

printable

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Ik ben Heidi en ik kom uit Oost-Vlaanderen in België.  Ik woon samen met mijn geweldige man en ons zoon. Wij hebben ook nog een lieve eigenwijze Franse Buldog Bink. Ik ben ook de trotse eigenaar van een leuke blog kolibriheidi  die eigenlijk nog een beetje moet groeien, maar dat lukt wel vrij goed. Daar naast ga ik graag gaan wandelen en kom ik graag nieuwe plekjes tegen.

Heidi en Bink
Heidi en Bink

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Ik hou van de Lente en de Winter. Ik hou vooral van de Lente omdat je dan terug alles in bloei kom te staan en vooral de heerlijke geur. Van de Winter hou ik dan van omdat het sneeuwt en vooral omdat je terug die heerlijke mutsen kan aan doen en echt Knuts samen in de zetel kan liggen.

Ik hou van de Lente
Ik hou van de Lente
Winter is: chocolademelk kan drinken die heerlijk warm is
Winter is: chocolademelk kan drinken die heerlijk warm is

3-Het lekkerste winter recept is?

Ik hou vooral van Gentse waterzooi klaar. Vind ik zo heerlijk om te maken, ik moet wel bij zeggen dat er wel veel werk aan is.

Gentse waterzooi
Gentse waterzooi

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Dat zijn mooie witte bloesems die ik op de schelde dijk tegen kwam op een Lente middagje op de fiets. Ik vond deze zo mooi en doet me echt denken aan de mooie  Lente die er aan kwam.

witte bloesems
witte bloesems

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Ik hou vooral van Aardbeien en kersen, vind ik zo heerlijk. Ik hou vooral van heerlijke salades. Maar ook vooral van een heerlijke ijscrème daar kan je me altijd plezier mee doen.

Ik hou vooral van heerlijke salades
Ik hou vooral van heerlijke salades
 ijscrème
ijscrème

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Ik word  vooral vrolijk van de Lente omdat je dan terug bloempjes kan planten voor op het tras te zetten. En vooral dat de vogeltjes terug heen en weer vliegen voor een nestje te maken en dan heerlijke kleinetjes hoort in het nestkastje. Vooral dat je ook langer buiten kan wandelen mee dat het langer light is. En dat we terug heerlijk kunnen picknicken vind ik zo heerlijk om te doen.

Printable copo

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

Wij gaan meestal in de Zomer op vakantie, omdat het dan ook heerlijk warm is. Dan gaan we meestal naar het noord van Nederland. Vinden daar gewoon leuk omdat het vooral rustig is in de natuur. Dan gaan we ook steeds in de Winter op vakantie om daar Kerst te vieren, ook omwille dat het zo heerlijk is die stilte rond ons, dan gaan we steeds naar daar.

Wij gaan meestal in de Zomer op vakantie
Wij gaan meestal in de Zomer op vakantie
Het favoriete seizoen van Heidi: Zomer op vakantie
Het favoriete seizoen van Heidi: Zomer op vakantie

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Ik hou vooral van Papillot op de BBQ, vind ik zo heerlijk. Daarnaast vind ik ook heerlijke pasta salade heerlijk, vooral omdat deze ook in de smaak valt van mijn zoon.

k hou vooral van Papillot op de BBQ
k hou vooral van Papillot op de BBQ

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Ik hou vooral van korte schortjes en topjes met leuke sandalen er onder. Maar vooral hou ik van mijn jurken, vind ik zo heerlijk om te dragen. 

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

Ik vind vooral de Zomer om heel mooie foto’s te maken van vlinders dan heb je er veel in de tuin vliegen. Ik hou er vooral van.

Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?
Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?
seizoen zonnebloemen
seizoen zonnebloemen

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

Ik denk dat alle seizoenen wel mooie zijn. Van de Herfst hou ik niet echt omdat het dan steeds weer beging te regenen en te waren hou ik echt niet van. De Zomer vind ik prachtig omdat je dan mooie zonnebloemen tegen komt en kan kopen.

Het favoriete seizoen van Heidi
Het favoriete seizoen van Heidi

De Winter vind ik vooral prachtig als het echt sneeuwt en vooral omdat je dan die heerlijke chocolademelk kan drinken die heerlijk warm is. En natuurlijk de Lente vind ik zo prachtig omdat alles dan terug in de bloei kom staan, maar ook omdat ik dan jarig ben.

Het favoriete seizoen van Heidi

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

3 reacties

  1. Zo Heidi, dat is een mooie inkijk in een klein stukje van jouw leven.
    Aardbeien en kersen zijn ook heerlijk om te verwerken in een salade!