Het favoriete seizoen van Cheryl

|
Het favoriete seizoen van Cheryl

Het favoriete seizoen van Cheryl is de Lente. In de Lente bloei Cheryl helemaal op. Zij wordt zo gelukkig van de zonnestralen, bloemetjes en luisteren naar de vogels, dat maakt dit seizoen haar favoriete seizoen. Wil je nog meer weten over Cheryl, lees hieronder haar antwoorden op onze vragenlijst. Enjoy!

Het favoriete seizoen van Cheryl

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Hi, ik ben Cheryl. Samen met mijn man, 2 kinderen en kat woon ik in een steeds toeristischer wordend dorp in Friesland. Ik ben de trotse eigenaar van twee blogs: Ps.Cheryl is een blog gericht op vrouwen en moeders, en woonspiratie.com is een woon- en interieurblog. Ik vind het heerlijk om te schrijven en te fotograferen.

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Je kan me niet gelukkiger krijgen dan als de lente begint. Wat een heerlijk seizoen vind ik dat. Ik kan dan zo genieten van de kleine dingen, zoals de knoppen die weer tevoorschijn komen in de tuin, de vogeltjes die het zo ontzettend druk hebben en de eerste zonnestralen op mijn gezicht.

Het favoriete seizoen van Cheryl: Hi, ik ben Cheryl.
Het favoriete seizoen van Cheryl: Hi, ik ben Cheryl.

3-Het lekkerste winter recept is?

Snert! Dat vind ik zo lekker én daar heb ik hele leuk herinneringen aan. Zoals die keren dat we vroeger met het gezin voor de TV zaten met een bakje snert, te kijken naar de sinterklaas intocht. Ik probeer nu die traditie door te zetten bij mijn kinderen 😉

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Onze dochter die zo’n beetje voor het eerst zonder jas naar buiten op ontdekking gaat in de tuin. De bloemetjes die weer bloeien en vol verwondering daarnaar kijkt.

Laat je favoriete seizoen foto zien
Laat je favoriete seizoen foto zien

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Ik ben dol op aardbeien. Dus in de zomer staat er standaard een bak heerlijk rode aardbeien in de koelkast. En daarnaast vind ik het helemaal geweldig wanneer het mosselseizoen weer is geopend. Ik kan zo genieten van een pan vol mosselen, een lekkere witte wijn in het zonnetje op een terras.

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Wakker worden met op de achtergrond de vogels die fluiten, dat vind ik echt lente. Ik wordt blij wanneer de dagen weer langer worden en ik voor het eerst zonder jas naar buiten kan. Na de winter vind ik het dan ook weer fijn om vaker buiten te sporten. Wandelen of lekker een rondje rennen.

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

We gaan vanaf de lente tot laat in de zomer op vakantie met onze caravan. In de zomer (uiteraard) iets langer als de kinderen zomervakantie hebben. Maar zodra we een mooi weekend voor de boeg hebben, pakken we de caravan zoveel mogelijk om fijn een weekendje weg te gaan naar een leuke camping. Sinds de kinderen blijven we vaak in Nederland. Nederland is namelijk prachtig!

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Ik ben dol op pastasalades. Als het écht warm is, dan maak ik het liefst een koude pastasalade. Daarvoor hoef je niet zo lang in de keuken te staan en toch ontzettend lekker, licht en voedzaam.

Pastasalade Ps Cheryl
Pastasalade Ps Cheryl

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Ik loop het liefst op sneakertjes, met een spijkerbroek en een shirtje daarop. Niet te ingewikkeld.

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

Ik denk dat ik dan kies voor de lente en de herfst. Dan is het licht vaak het mooiste (niet té fel) en dat zorgt voor de mooiste plaatjes.

Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

In de winter ben ik het liefste binnen. Ik houd niet zo van die kou. Ik ben dan het liefst een echte huismus, die het binnen warm en gezellig maakt. Lekker de gordijnen dicht, kaarsjes aan en op de bank TV kijken of samen spelletjes spelen.

In de lente, ja dat weten jullie nu in middels, bloei ik dan helemaal op. Ik wordt gelukkig van de zonnestralen, de vogeltjes en bloemen die gaan bloeien. Ik krijg veel meer energie en heb zin om de boel weer lekker schoon te maken en op te ruimen.

Met de zomer heb ik een haat liefde verhouding. Ik vind het natuurlijk heerlijk om lekker buiten te zijn, de zon en het lekkere eten (rood fruit!!), maar als de temperatuur te hoog oploopt ben ik echt niet voor uit te branden. Ik slaap slecht en doe dan het liefst helemaal niets. Wat mij betreft de zomer tot een graadje op 25 😊

Na zo’n zomer, waarin we veel buiten zijn geweest vind ik het ook wel weer wat hebben als de herfst zijn intrede doet. Ik vind het dan weer fijn om het binnen in huis gezellig te maken. Maar, die regen en harde wind mogen dan van mij wel achterwege blijven.

Liefs, Cheryl 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie