Het favoriete seizoen van Bronwynn

|
Het favoriete seizoen van Bronwynn

Het favoriete seizoen van Bronwynn is de Winter. Het is de eerste keer in deze rubriek dat iemand Winter heeft gekozen. Ik snap het wel als je de reden hieronder leest. Ik wil Bronwynn heel erg bedanken voor het mee doen met onze rubriek “Het favoriete seizoen van… “ik geniet elke keer als ik de antwoorden lees. Jij ook?

Het favoriete seizoen van Bronwynn

printable

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Ik ben Bronwynn en ik woon in Zuid-Afrika. Ik woonde in België van tevoren en ben vaak naar Nederland geweest voor mijn werk. Momenteel werk ik nog binnen Nederland, maar op afstand. Ik ben moeder van drie kinderen en vind zaligheid in de natuur en tijd met mijn familie.

Het favoriete seizoen van Bronwynn
Het favoriete seizoen van Bronwynn

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

De winter is mijn favoriete seizoen. Ja, ik kan me voorstellen dat het niet het favoriete seizoen is voor de meeste mensen, maar je begrijpt mijn redenen wel. 🙂😀 Je kunt tijdens de zomer maar zoveel kleding uittrekken. De spinnen komen volop uit met de hitte, en hier heb ik een hekel aan. In de winter is het gewoon ook makkelijker dingen te doen. Ik word niet zo snel moe vanwege de hitte, ik heb energie om dingen aan te pakken, en als het koud is, doe ik gewoon nog kleding aan. Zoveel als wat nodig is om me warm te houden. Maar daarover gesproken, de winter in Zuid-Afrika is een dierbare herinnering aan Nederland en België! Afgezien van de winter, is de lente ook een favoriet. Niet te heet, niet te koud.

3-Het lekkerste winter recept is?

Een lekkere bonensoep met vers gebakken brood. Ik eet graag soep. Ook in de andere seizoenen. Maar in de winter is het het lekkerst! Het houdt me warm, vooral als ik mijn soep in een beker in mijn hand houd. Het gebakken brood is er om wat vulling te geven, en warme soep smaakt gewoon heerlijk met een likje boter op warm brood.

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Dit is op een boerderij die we vroeger hadden. Het is een kleine gemeenschap buiten de grote stad, Kaapstad. Dit is het uitzicht als ik op de bank zit en uit het raam kijk.

favoriete seizoen foto
favoriete seizoen foto

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Appels en rode biet. Ze werken allebei goed met het maken van smoothies.

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

Ik hou van winter want het geeft me een snoezig gevoel. Een gevoel van op de zetel kruipen met een deken, een kop soep en een leuke film met mijn familie. Als Content Executive, schrijf ik ook graag en vaker in de winter. Met dat snoezige gevoel.

Printable copo

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

Moeilijk te zeggen want wij gaan vaak op vakantie of een weekend weg. Gedurende het jaar dus. Toch vind ik de vakanties in de zomer het leukst. We kunnen dan zwemmen, uren langs de rivier liggen en in duiken als het te heet wordt.

Toch vind ik de vakanties in de zomer het leukst
Toch vind ik de vakanties in de zomer het leukst

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Watermeloen! Een fruitsalade met watermeloen dus.

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Een rokje. Het is licht te dragen.

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

De lente. Zoveel bloemen, zoveel kleuren. Het geeft de wereld een kleurrijke display.

De lente
De lente

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

De winter laat me aan familie denken. Dat snoezig gevoel is er altijd. In de zomer voel ik me vaak moe en zou ik gewoon thuis willen blijven als dat mogelijk is. Of langs een rivier ontspannen voor het hele seizoen. De lente vind ik echt mooi! Het is niet te heet, en niet te koud. Ik vind het leuk om dingen gedurende de lente te doen omdat het zo mooi buiten is, en soms zijn er ook heerlijke geuren in het licht.

Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?
Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

Herfst is herfst. Apart van de feestdagen die rond dit seizoen gebeuren, vind ik de herfst gewoon een seizoen waarin we afkoelen van de zomer, en we ons voorbereiden voor de winter.

Het favoriete seizoen van Bronwynn

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

3 reacties