Het favoriete seizoen van Anne-Marie

|
Het favoriete seizoen van Anne-Marie

Het favoriete seizoen van Anne-Marie is de Lente. In dit artikel vertelt Anne-Marie van de lifestyle blog My Happy Kitchen waarom. Geniet van de mooie foto’s van Anne-Marie en van haar antwoorden op mijn vragenlijst. Ik zal zeggen heel veel leesplezier!

Het favoriete seizoen van Anne-Marie

1- Stel jezelf voor aan de lezers van Seizoenen blog?

Hallo, ik ben Anne-Marie (54) en ik werk als content creator/blogger voor mijn websites myhappykitchen en myhappy50pluslife  Ik woon in Den Haag met mijn man en zoon (17).

 Anne-Marie (my happy kitchen)
Anne-Marie ( van My happy kitchen en My happy 50 plus life )

2- Welk seizoen of seizoenen zijn jouw favorieten?

Mijn favoriete seizoen is de lente! Mag ik daarnaast ook kiezen voor een favoriete maand? Dat is namelijk december. Ik ben een echte christmaholic. Maar na 31 december mag het van mij meteen 20 maart en dus lente worden!

Tulpen foto van myhappykitchen
Anne-Marie en Tulpen

3-Het lekkerste winter recept is?

Mijn lekkerste winter recept zijn voor de lekkernijen die ik altijd maak in december voor vrienden, familie en buren. Van gingerbread granola tot salted caramel en van kerstkoekjes tot meringue.

kerstlekkernijen
Kerstlekkernijen

4- Laat je favoriete seizoen foto zien.

Mijn favoriete seizoen foto is deze foto, genomen op La Palma. Wij ontvluchten namelijk altijd oud en nieuw en vieren dan een weekje vakantie op dit zonnige eiland. Een portie vitamine D opdoen die met de rest van de winter doorhelpt! Deze foto doet me weer even terugdenken aan fijne momenten.

La Palma
La Palma

5- Wat zijn de lekkerste seizoen producten voor jou?

Ieder seizoen kent zo zijn eigen lekkere producten. Met de seizoenen eten is ook veel duurzamer en goedkoper. Mijn favoriete seizoen producten zijn aardbeien, frambozen, watermeloen en verse vijgen.

6- Beschrijf het gevoel wat je krijgt met je favoriete seizoen.

In de lente heb ik altijd zo’n licht en vrolijk gevoel. De dagen worden langer en overal bloeien narcissen, krokossen en bloesembomen. Dartelende lammetjes in de wei, genieten van mijn balkonnetje met een boek en een wijntje. Wie wordt daar niet vrolijk van?

genieten van mijn balkonnetje met een boek
genieten van mijn balkonnetje met een boek

7- In welk seizoen ga je meestal op vakantie of een weekend weg.

We gaan altijd in de zomer op vakantie, omdat we nog vast zitten aan de schoolvakanties. Als het even kan maken we dan een mooie verre reis, zoals naar Indonesië of Thailand. En dit jaar staan India en Nepal op de planning! En zoals gezegd gaan we ook altijd een weekje weg na Kerst.

8- Jouw favoriete zomergerecht is?

Mijn favoriete zomergerecht is een pastasalade. Ik heb zelfs een blog waarin er 27 verschillende staan, met vis, vlees en vegetarisch.

9- Wat is je favoriete seizoen kleding?

Ik heb niet echt seizoen kleding, ik draag het jaar door het liefst jurkjes. In de winter gewoon met een maillot of legging eronder.

Het favoriete seizoen van Anne-Marie
Het favoriete seizoen van Anne-Marie

10- Welke seizoenen vind je de mooiste om foto’s te maken?

De zomer is wel mijn favoriete seizoen om foto’s te maken. Ook omdat er dan voldoende daglicht is!

11- Hoe beschrijf je alle 4 seizoenen?

Eigenlijk heeft ieder seizoen wel zijn charmes.  Ik ben dan ook blij in een land te wonen waar je ook echt ieder seizoen kunt beleven. De zomer waarin je veel buiten bent en de dagen eindeloos lijken te duren. De herfst waarin je weer wat meer naar binnen trekt en het thuis gezellig maakt. De feestdagen in december. De winter, met een paar dagen een wit sneeuwpak en ijs. En de lente, die weer volle nieuwe beloftes zit. Ik hou van alle seizoenen! 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie