Gratis bucket list steden Europa

Gratis bucket list steden Europa

Gratis bucket list steden Europa: Het is mijn grote wens om een keer naar Parijs en New York toe te gaan. Deze 2 steden staan bovenop op mijn bucket list. Afgelopen weekend kon ik Parijs afvinken op mijn bucket lijst. Yeh!!!!Wat een geweldige ervaring was het. Maar daar kom ik nog op terug in een ander artikel.

Gratis bucket list steden Europa
Gratis bucket list steden Europa

Gratis bucket list steden Europa is mijn printable, helemaal gratis voor je. Onderaan dit artikel kun je de lege bucket list “opslaan als” en vervolgens printen. Heel makkelijk om te doen en ook heel goedkoop. Zo heb je bucket list steden Europa, altijd bij de hand.

Bucket list

Een bucket list kan je helpen om een doel in het leven te bereiken. Op deze manier weet je wat je wil doen of wat je wil bereiken. Met een bucket list leef je daar naartoe. Zoals je kunt zien ik heb al 3 supergave steden in Europa afgevinkt. Lissabon, Parijs en Amsterdam. In Mei wil ik naar Roma en daar ben ik heel erg benieuwd naar. En jij? Naar welke Europe steden ben je al geweest?

Gratis bucket list steden Europa

Bucket list ideeën

Er zijn veel ideeën voor een bucket list. Welke bucket list bij jou past is afhankelijk van je interesse. Ik ben dol op stedentrips en daar komt mijn idee vandaan om deze gratis bucket list steden Europa te maken. Maar je kunt bijvoorbeeld een bucket list maken met een lijst van wat jij in de zomer allemaal graag wil doen. Dat geeft zo’n goed gevoel als je de list gaat afvinken. Een bucket list voor opruimen is ook heel populair. Probeer iedere maand iets nieuws (voor 12 maanden of 6 maanden) of gewoon een persoonlijke bucket list met alle je grote wensen.

Ik ben heel benieuwd wat je vindt van mijn bucket list. Ik ben er zelf heel enthousiast over en ik wil meer bucket listen met je delen. Dus tot de volgende!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie