Een jaar Seizoenen Blog

Een jaar Seizoenen Blog

Een jaar Seizoenen Blog is een feit. Op 18 september 2022 heb ik mijn eerste artikel gepubliceerd op Seizoenen Blog. Wat gaat de tijd toch snel! Ik ben begonnen met veel ideeën en heel veel energie om artikelen te publiceren. Helaas is het de laatste tijd minder geweest door privéomstandigheden. Soms is het leven heel lastig en oneerlijk en dat maak ik de laatste tijd heel vaak mee. Hopen op betere tijden ♥

Een jaar Seizoenen Blog

YouTube kanaal

Een van de leukste dingen wat dit jaar is gebeurd met Seizoenen Blog is de rubriek van mijn man de Dagschotels van Camiel. Door Camiel zijn veel recepten gepubliceerd en zelfs gefilmd. Superleuk om samen te doen. Dus als je nog geen abonnee bent van ons YouTube kanaal, we zouden het echt leuk vinden als je dat nog doet. Wij doen ons best om een lekkere maar toch makkelijke en snelle gerechten op tafel te presenteren. Enjoy!

Een jaar Seizoenen Blog

Heel erg bedankt aan iedereen die Seizoenen Blog heeft gevolgd en blijft volgen. Ook de leuke reacties die af en toe voorbij komen zijn heel stimulerend (zoals van Aritha) om door te gaan. Heel erg bedankt allemaal! Het is een eer om voor jullie te schrijven!

Nieuwe artikelen

Binnenkort hoop ik nieuwe energie te hebben om mooie artikelen te schrijven over Italië en Friesland. Dat heb je nog te goed van mij. Twee prachtige bestemming die de moeite waard zijn om over te vertellen. Hier een filmpje als voorproefje.

Ps.: Hebben jullie de artikelen van Sanne al gelezen? Vooral de artikelen over Florida en Miami zijn geweldig om te lezen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

9 reacties