Diy klein cadeau inpakken met bloemetje

| |

Diy klein cadeau inpakken: Een cadeau inpakken is niet altijd makkelijk. Er zijn heel veel manieren om dat te doen. Met mooi inpakpapier en mooi lint, met stempels, met stickers decoreren of met vrolijke plakband. Maar vandaag heb ik een supermakkelijk en heel erg leuke manier om een klein cadeau in te pakken. Met bloemetjes!

Heel simpel project met een snel resultaat. Het idee is om een wasknijper te versieren met een bloemetje en vervolgens kun je de wasknijper op je cadeautje vastknijpen. Ideale manier om kleine zakjes van bijvoorbeeld: sieraden of bonbons te versieren. In deze Diy heb ik kleine gedroogde bloemetjes gebruikt, maar je kunt ook verse bloemetjes gebruiken als je het dezelfde dag gaat geven.

Diy klein cadeau inpakken
Diy klein cadeau inpakken

Diy klein cadeau inpakken is een schattige manier om je cadeau voor Moederdag, oma’s en juffrouw, bijzonder te versieren.

Je kunt soms iets eenvoudigs maken wat toch mooi is. Ben je het ook mee eens met mij? Ik vind het altijd leuk om iets te bedenken en te proberen. Soms lukt het mij niet wat ik wil en soms wordt het nog mooier dan ik had verwacht. Dat is echt knutselen. Je begint iets en weet nooit of het echt gaat lukken. Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @seizoenenblog of #seizoenenblog te gebruiken, dat zullen we echt supertof vinden.

Benodigdheden: voor een stuk

1 gedroogd bloemetje

1 wasknijper

Schaar

Lijmpistool

Instructies: 

Dit zelfgemaakt cadeau inpakken begin je met uitzoeken van het kleine gedroogde bloemetje.

Vervolgens knijp je het bloemetje op maat van de wasknijper.

Nu breng je de warme lijm met een lijmpistool aan, op de plaats waar je het bloemetje wil leggen.

Meteen steek je het bloemetje vanaf de bovenkant, in de lijm. Zie foto. Op die manier blijft de steel van het bloemetje in de lijm. Zoals een kokertje.

Als de lijm droog is, is de wasknijper met bloemetje klaar om je cadeautje te versieren. Schattig vind je niet?

Diy klein cadeau inpakken met bloemetje

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

2 reacties