De huisdieren tag van Pietje Bakt Er Nikx Van

De huisdieren tag van Pietje Bakt Er Nikx Van

De huisdieren tag van Pietje Bakt Er Nikx Van is een ontzettende leuk tag om kennis te maken met hond Denzell. Altijd leuk om te lezen hoeveel liefde wij hebben voor onze huisdieren. Ik heb je al voorgesteld aan mijn trouwe viervoeter Diesel in een ander artikel en vandaag is Piet aan de beurt. Piet heeft een eigen YouTube kanaal met veel onderwerpen, maar vooral koken is echt zijn passie. Op Pietje Bakt Er Nikx Van kun je heel makkelijk recepten vinden met een flinke dosis humor. Volgens Piet: Neem het leven niet te serieus, we overleven het toch niet.

De huisdieren tag van Pietje Bakt Er Nikx Van

Hoe heet je huisdier en wat voor een dier is het?

Mijn hond heet Denzell en is een Duitse Herder, zijn kleur is in de volksmond zwart rood of black & tan

Heb je wel eens op een dier van een ander gepast?

Heel vroeger wel, echter omdat ik steeds vaker dominante reuen had ging dit niet meer.

heeft 1 baasje en dat ben ik
heeft 1 baasje en dat ben ik

Waar komt/ komen je huisdier(en) vandaan?

Denzell is 4 jaar en komt van een boerderij uit Son, deze hadden regelmatig nestjes.

Hoe kom je aan de naam van je huisdier?

De naam hebben we gekozen omdat we voormalig PSV speler Denzel Dumfries zo lelijk vonden, we dacht als we een extra L achter zijn naam zetten dan is het best een knappe vent.

zwemmen is namelijk zijn favoriete sport
zwemmen is namelijk zijn favoriete sport

Welk huisdier zou je willen hebben?

Ik heb heel mijn leven al een Grijze Roodstaart of Kaketoe gewild en kan super lachen om alle filmpjes op YouTube, echter ben ik blij dat ik er nooit eentje heb aangeschaft vanwege de aandacht die ze nodig hebben en de rommel die ze maken.

Wat is het lievelingseten van je huisdier?

Lievelingseten van Denzell weet ik niet omdat hij niet kan praten, hij vind alles lekker behalve fruit en groente. Als ik ooit avondeten over heb dan reserveer ik dat voor hem, mits het niet pittig is en er geen uien tussen zitten (giftig voor een hond).

 rauwe haring

Echter vind hij garnalen (de staartjes) en rauwe haring helemaal geweldig, zeker 1x per maand krijgt hij 2 verse haringen (zonder uitjes natuurlijk), buiten dat het water uit zijn mond loopt krijgt hij er ook een hele mooie glanzende vacht van.

Neem je je huisdier mee op vakantie?

Denzell is 1x mee geweest naar Center Parcs toen mijn vrouw nog leefde, dat vond hij helemaal super, wandelen in de bossen, zwemmen, vlees schooien van de bakplaat, extra aandacht etc…..Naar een warm land zal niet lukken met Denzell, we hebben wel altijd een boot gewild waar hij op mee kon, zwemmen is namelijk zijn favoriete sport.

Denzell is 4 jaar
Denzell is 4 jaar
Denzell
Denzell

Een, twee of meer huisdieren?

Ik heb nog een huisdier, een witte Valkparkiet, deze zingt een hele dag en zorgt voor wat sfeer in huis.

Wat vind je het leukste om met je huisdier te doen?

Het leukste om met Denzell te doen is erop uit gaan, hij is echt een werkhond, wil zijn energie kwijt, zwemmen, met boomstronken lopen etc….maar soms valt het niet mee met regen/slecht weer om naar de bossen te gaan. Het liefste loopt hij los maar ik moet echt uitkijken dat er geen andere honden zijn, als hij in zijn drift zit kan het een hele rare zijn en zit er geen rem op. Verder vind ik het leuk om met speciale feestdagen samen met hem te ontbijten, met Pasen heeft hij een boterham met ei, spek en ham gehad en dat eten we samen voor op de grond op……echt lachen hoe hij geniet en kwijlt.

Wat gebeurt er met je huisdier je niet op hem of haar kunt passen?

hij is echt een werkhond
hij is echt een werkhond

Heb vorig jaar 2 stedentrips gemaakt naar Krakau en Rome en dan heb ik voor Denzell een goed onderkomen bij een particulier/vriend die gek is op Herders, hij laat ze 4x per dag uit, gaat er mee naar de dierenzaak waar hij zelf iets mag uitzoeken, echt een gouwe vent……zal Denzell nooit naar een Pensioen brengen…..Baasje goed, Denzell goed.

Verder wil ik nog even laten weten dat Denzell niet te vertrouwen is met kinderen en andere honden, het kan allemaal goed gaan maar ook niet echter loop ik dit risico niet en heb ik mijn voorzorgsmaatregelen…….Denzell heeft 1 baasje en dat ben ik, als hij in zijn drift zit dan heeft hij oogkleppen op en doet hij wat hij wil…..maar voor mij is het zoon lieve vent die altijd `s avonds zijn kop of poot op mijn schouder legt als hij lekker slaapt, hij is super waaks en zal mij altijd beschermen. Iedereen moet wel even nadenken voordat ze een herder aanschaffen, je kunt namelijk niet in zijn genen kijken.

Liefs, Pietje 

De huisdieren tag van Pietje Bakt Er Nikx Van

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie