Behind the scenes: maand Juli

|
Behind the scenes maand Juli

Wat gaat de tijd snel zeg! Is alweer Augustus en ik loop achter met mijn schema. Vandaag breng ik je achter de schermen van Seizoenen Blog maand Juli. Behind the scenes: maand Juli is een leuk samenvatting van de vorige maand, met een leuke tip van de maand. Zie artikel onder.

Behind the scenes: maand Juli

Veel recepten gepubliceerd

De maand van juli was heel goed voor Seizoenen Blog. Er zijn heel veel artikelen gepubliceerd. Vooral dagschotels van Camiel waren er genoeg om te proberen. Camiel probeert in 30 minuten gevarieerde gerechten op tafel te serveren en tot nu toe gaat dat echt heel goed. Makkelijk en smaakvol is zijn motto. Soms hoef het niet moeilijk te zijn om een superlekker gerecht op tafel te presenteren en dat zie je terug in onze recepten. Ik zeg proberen en laten weten wat jij ervan vindt. Ik ben benieuwd!

Dagschotels van Camiel
Dagschotels van Camiel

Vakantie in Friesland en Borgloon België.

Ik heb 2 weken vakantie gehad. De eerste week heb ik niet veel gedaan, het weer was slecht en dat nodigt niet uit om iets te ondernemen. Gelukkig was de tweede week beter en hebben we 2 overnachting in Friesland gehad en een dag naar België geweest. De dagen in Friesland waren echt heel leuk. Het hele verslag komt nog online. In België zijn we in Borgloon geweest. Borgloon stond op mijn bucketlijst en nu was het zover.

Een bezoek aan Leeuwarden
Een bezoek aan Leeuwarden

Ik weet niet of je het weet, maar Borgloon is een stad in België dat een bijzonder doorkijkkerkje’ heeft. Ik wilde weten of het kerkje in het echt net zo mooi is als op de foto’s. En dat was het ook. Deze landschapskunst is heel bijzonder. Als je langs het kerkje loopt, verandert die van vorm. Heel apart zoals je hieronder op het filmpje kunt zien. Een aanrader om naar toe te gaan. Ben je er al ooit geweest?

Tip van de maand: Movavi Video Editor

Omdat Camiel serieus bezig is met koken zijn we begonnen om de recepten te filmen. Maar dat is niet zo makkelijk als we dachten. Nadat we een paar filmpjes hadden opgenomen, waren we toch niet helemaal tevreden. Het hoeft niet perfect te zijn, maar het mag iets beter. Gelukkig heb ik een nieuwe video editor geprobeerd (movavi) en het resultaat is niet tegengevallen. Wij hebben tot nu toe 1 filmpje gemaakt met de nieuwe video editor en het is niet slecht, vind ik … haha. Ik ben tevreden, alleen de filmpjes moeten we iets korter maken, maar daar zijn we mee bezig. Wordt vervolgd.

Wordt onze abonnee of like onze video’s dat zullen we echt waarderen. Hier is de laatste video met een echt traditioneel Portugees gerecht. Echt heel lekker en heel makkelijk om te maken. Zie video ☻Enjoy!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

4 reacties

  1. Thank you for sharing your various links with us at #275 SSPS Linky. Hope to see you again next week. I browsed around in your recipe section, love it and pinned some of them,. As a foodie I love what you have in that section.